Lego 討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
有冇brother 平放derective office 同bank?

10246平均$950已經好平

10246係咁多間屋入面最唔受歡迎 有時800-850都收到

自膠 記錯10232 cinema
10232仲低過10246

10232 都停產囉, 唔驚啦.....

10246 $800 會收到???

10232 通常都$900-$950啦
不過今年停產後都會升ga啦

砌左既應該有800
有冇brother 平放derective office 同bank?

10246平均$950已經好平

10246係咁多間屋入面最唔受歡迎 有時800-850都收到

自膠 記錯10232 cinema
10232仲低過10246

10232 都停產囉, 唔驚啦.....

10246 $800 會收到???

10232 通常都$900-$950啦
不過今年停產後都會升ga啦

砌左既應該有800

以為全新咁驚
我係屋企搵番細細個砌過D Lego, 發現少左幾件件。
想問下邊到買補件/零件? 大約幾錢一件件?

Thz.

油麻地ins, 上fb 二手gp 徵

🌟 萬聖節購物優惠 🌟
由即日起至10月31號,只要購物滿$500,即可免費獲得圖中自選萬聖節禮品乙份。

🌟 萬聖節購物優惠 🌟
由即日起至10月31號,只要購物滿$500,即可免費獲得圖中自選萬聖節禮品乙份。

🌟 萬聖節購物優惠 🌟

今次好似麻麻地 之前450有mini figure set抵屌好多

450 係反斗城, 呢一個係LCS.....兩間唔同公司..
LCS 係黎執細既散件, 執磚都無咁著數, 買SET 更加唔會係佢到買
今日去INS睇下SW SETS先

要聽日先去到
LCS 係黎執細既散件, 執磚都無咁著數, 買SET 更加唔會係佢到買

一時時啦....

架巴士 (1099?)同winter 火車站set (599) 其實佢未計折同贈品都試過平過ins, 細set 例如生日蛋糕(95)同筆筒(135?) 平過好多炒炒既格仔鋪 路過入去望望都ok既

要聽日先去到

琴日執到盒$270嘅75153
Lm
Women of nasa 幾時有?
Women of nasa 幾時有?

1/11出

要聽日先去到

邊檔

要聽日先去到

邊檔

係1樓後生仔的
但好似得返一盒
btw rogue one wave 1今年內retire 唔明點解賣得唔好
番出泰基殿?

係 10189炒家末日 price count 只差一粒

真係估唔到lego會完全復刻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞