Lego 討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
今日去INS睇下SW SETS先

要聽日先去到

琴日執到盒$270嘅75153

邊檔

係1樓後生仔的
但好似得返一盒
btw rogue one wave 1今年內retire 唔明點解賣得唔好

後生仔係近電梯個檔?

要聽日先去到

邊檔

係1樓後生仔的
但好似得返一盒
btw rogue one wave 1今年內retire 唔明點解賣得唔好

師兄因為wave1 兩隻大set (uwing同shuttle) 設計極麻麻,抵屌既得隻ATST 比盡計埋tie striker,其他rip。同埋好多時都要retire左1-2年先開始起價

rogue one 仲有盒y wing㗎
網上評價都話佢靚過舊個部

btw rogue one 冇jedi已經注定死亡

要聽日先去到

邊檔

係1樓後生仔的
但好似得返一盒

師兄因為wave1 兩隻大set (uwing同shuttle) 設計極麻麻,抵屌既得隻ATST 比盡計埋tie striker,其他rip。同埋好多時都要retire左1-2年先開始起價

Y wing係wave 2
見jangbricks評得隻shuttle都okay喎 點都好過kylo ren ep7個隻
我覺得Rogue one最過癮係啲人仔

要聽日先去到

邊檔

係1樓後生仔的
但好似得返一盒

後生仔係近電梯個檔?

唔係 一上電梯轉左行前 再轉右 好似隔離係賣鞋
個老闆唔算後生咩
21303 已入手
買埋RC 野
好快可以整隻WALL E 同42042 做RC

邊檔

係1樓後生仔的
但好似得返一盒

75172 ywing 抵屌唔錯

各位師兄點force awaken set?

我自己按:設計/保值能力/人仔/創新度/可玩性

個人:bb8>>bomber/tie>destroyer>atm6>>transporter>>>>heavy walker(超樣衰 )

自膠 係last jedi set

一隻都睇唔啱

要聽日先去到

邊檔

係1樓後生仔的
但好似得返一盒

Y wing係wave 2
見jangbricks評得隻shuttle都okay喎 點都好過kylo ren ep7個隻
我覺得Rogue one最過癮係啲人仔

rogue one 隻shuttle 比盡叫ok 但 kylo果隻直就真係

kylo shuttle 擺明迫你買人仔送飛船

係1樓後生仔的
但好似得返一盒

75172 ywing 抵屌唔錯

各位師兄點force awaken set?

我自己按:設計/保值能力/人仔/創新度/可玩性

個人:bb8>>bomber/tie>destroyer>atm6>>transporter>>>>heavy walker(超樣衰 )

自膠 係last jedi set

一隻都睇唔啱

我只中Bomber 同battle pack
隻at at完全唔掂 幾時出隻ucs
想問下邊度有得買番76042, 即係avenger隻艦
想問下邊度有得買番76042, 即係avenger隻艦

宜家周圍都有
前兩個星期INS做緊$2400
最近好似又貴返少少
黎緊就retire,要買就快

利申:一出$2850入手
忍者城依家做緊幾錢?
忍者城依家做緊幾錢?

遲下交租船貨到2300以下有找
無知新手一問

點解我見有啲lego會有啡盒嘅

啡盒先係全新?
我諗住去yahoo買盒lego,佢寫住全新,但冇啡盒,會唔會唔係全新?

求解,謝謝各位
無知新手一問

點解我見有啲lego會有啡盒嘅

啡盒先係全新?
我諗住去yahoo買盒lego,佢寫住全新,但冇啡盒,會唔會唔係全新?

求解,謝謝各位

師兄你好 啡盒係for 大set運既時候保護作用,全新or not 既定義(new and sealed) 最重要是睇盒的膠貼seal, 無斷無重貼etc 啡盒係extra,純保養會好d,但無啡盒都係全新只要無開齊seal。

利申:賣左十幾lego

明白,多謝巴打

各位巴打會唔會儲lego盒㗎 ?定砌完就扔咗個盒佢
點解火箭仲係未落價
點解火箭仲係未落價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞