Lego 討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
APM有放大版 STAR WARS LEGO DISPLAY
今日終於係ins入左手
今日終於係ins入左手

幾銀? rogue one 差佢同tie striker
今日終於係ins入左手

幾銀? rogue one 差佢同tie striker

$650
我反而rogue one等佢地兩個
75192聽朝賣 唔知又俾人炒到幾多錢
今日終於係ins入左手

頂....好想入呀
今日終於係ins入左手

頂....好想入呀

OH....呢部入左....我以為係KYLO REN個部

我今日下就去times square仲有現貨 7299 但都係覺得貴無入

我今日下就去times square仲有現貨 7299 但都係覺得貴無入

佢而家係隔一排出一輪咁?

身為SW FANS都好難走架啦呢架野

香港有幾多人屋企有咁大個空位擺
有果d 應該要入既入晒 冇果d 買返黎都係放迷你倉或櫃底 個價唔落都唔急買
今日終於係ins入左手

頂....好想入呀

OH....呢部入左....我以為係KYLO REN個部

唔係為左隻k2so真係冇乜性趣

有果d 應該要入既入晒 冇果d 買返黎都係放迷你倉或櫃底 個價唔落都唔急買

等個價底返D 先買啦, 有無位都入左先架啦, 唔通又食多次炒價咩
Ins有邊幾間信譽好?

有冇推介下?

等個價底返D 先買啦, 有無位都入左先架啦, 唔通又食多次炒價咩

希望等到6300樓下
Ins有邊幾間信譽好?

有冇推介下?

一上梯kenson
轉右就黃色個間licky, 偏高少少少少但可以用信用卡
跟住4間細鋪, 合理價
再前行fun house
樓上個堆唔去都得
ins真係除咗去買散件都唔會去
LEGO 買滿1500送胡桃夾子
Ins 賣緊2XX 前幾年送個聖誕老人 3XX
有間重要係LEGO入貨再賣出去
LEGO有member 重有生日折 好過俾班仆街揸

你係lego shop 用1500 蚊既貨係ins 賣緊幾多錢先......
毛見到kingsman嘅人仔
益仔同佢師傅好想要
但成$400一隻真係好撚貴
有無巴打知道邊度平啲
益仔同佢師傅好想要
有無巴打知道邊度平啲

呢D custom 野有已經好.....唔會點平法

不過400一隻真係貴

睇完SW買SW LEGO
新手,想請教下,我想買盒大盒既Creator/City黎長玩,有冇推介 同點買會抵D?
益仔同佢師傅好想要
有無巴打知道邊度平啲

不過400一隻真係貴

會唔會格仔鋪平啲
益仔同佢師傅好想要
有無巴打知道邊度平啲

不過400一隻真係貴

會唔會格仔鋪平啲

$400知唔知邊間Custom同邊度見到?
國產製見過呢套,都係用Lego件再印,百零蚊隻
益仔同佢師傅好想要
有無巴打知道邊度平啲

不過400一隻真係貴

會唔會格仔鋪平啲

不過呢間國產印刷好麻麻...
如果唔知邊間/想睇有無其他Kingsman Custom可以試下FB Search Rex Lego問下佢有無你嗰款/其他,呢個人係專賣Custom人仔,Ins都有租幾間格仔賣Custom人仔~
益仔同佢師傅好想要
有無巴打知道邊度平啲

不過400一隻真係貴

會唔會格仔鋪平啲

不過呢間國產印刷好麻麻...
如果唔知邊間/想睇有無其他Kingsman Custom可以試下FB Search Rex Lego問下佢有無你嗰款/其他,呢個人係專賣Custom人仔,Ins都有租幾間格仔賣Custom人仔~

我就係係ins見到
請問師傅左手邊果隻都係師傅定益仔?
有少少難分
Anyway, thx 巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞