Lego 討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
去完朝聖
去完朝聖

馬來西亞?
新手想入10234 歌劇院同 10253 大笨鐘
想問巴打們知唔知 ins point有無?
yahoo 個價大慨 歌劇院$3200
大笨鐘 1900
抵唔抵入?

琴日行ins唔見有
新手想入10234 歌劇院同 10253 大笨鐘
想問巴打們知唔知 ins point有無?
yahoo 個價大慨 歌劇院$3200
大笨鐘 1900
抵唔抵入?

琴日行ins唔見有

唔該師兄
[quote]去完朝聖

馬來西亞?

馬來西亞個miniland 好多嘢都日久失修 好似荒廢咗咁
請問巴打,知唔知呢兩set 度有得賣?

聽日交租做sale有冇人會去?

次次sale都好垃圾

宜家個10%off折完仲貴過ins point一截

一時時之前賣大樓咪便,格價, 好處係好可以EPS VISA

不過佢D人仔SET 成日做底晒D市價

開倉喎
唔係鋪頭個9折

去完,排咗好撚耐,不過呢鑊真心平
好似雷神盒76084,之前睇Ins $320,佢今日$230,我睇咗好耐仲以為睇錯

有冇銀行同detective office ? 如果無我抽中唔洗去了
聽日交租做sale有冇人會去?

次次sale都好垃圾

宜家個10%off折完仲貴過ins point一截

一時時之前賣大樓咪便,格價, 好處係好可以EPS VISA

不過佢D人仔SET 成日做底晒D市價

開倉喎
唔係鋪頭個9折

去完,排咗好撚耐,不過呢鑊真心平
好似雷神盒76084,之前睇Ins $320,佢今日$230,我睇咗好耐仲以為睇錯

有冇銀行同detective office ? 如果無我抽中唔洗去了

答唔到你到時有無 ,嗰日見有戲院餐廳但好似唔見呢兩間,佢好似唔同時段放唔同嘅嘢㗎,而家又唔同咗做法都唔知佢到時又玩咩

正常Ins實有,不過上星期六去完就唔覺眼有得買住
行開Lego Store都可以望下有無賣,呢啲Set Lego Store有時個價相差唔遠~

正常Ins實有,不過上星期六去完就唔覺眼有得買住
行開Lego Store都可以望下有無賣,呢啲Set Lego Store有時個價相差唔遠~

Thanks 巴打
想問下巴打們 想睇下單隻人仔價格可以去邊度睇
想睇下自己套動物人仔幾錢 想放

希望斗城唔好開價開得太狼死

會唔會限量?

個SET NO 唔係D 特長數字, 係5位數都唔會限量, 係斗城先買到....但INS 乜都買到啦

會唔會限量?

個SET NO 唔係D 特長數字, 係5位數都唔會限量, 係斗城先買到....但INS 乜都買到啦

冰坦個陣夠話狗城限定啦
而家ins都有,仲要平100蚊

會唔會限量?

冰坦個陣夠話狗城限定啦
而家ins都有,仲要平100蚊

行貨限定JE.....INS 大把門路啦
想問下巴打們 想睇下單隻人仔價格可以去邊度睇
想睇下自己套動物人仔幾錢 想放

pm報個價比你

有雞兔蜂猩熊貓豬鯊魚恐龍
唔知而家咩價位
上網睇WALL E 21303 成千蚊盒
咁鬼貴既???
咁鬼貴既???

停左產仲唔座火箭咩
咁鬼貴既???

停左產仲唔座火箭咩

屋企有隻砌左放左入衣櫃
咁鬼貴既???

停左產仲唔座火箭咩

屋企有隻砌左放左入衣櫃

所有set停產都係咁升架啦
哩set真係出得好正
哩set真係出得好正

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞