Lego 討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
75187依家幾錢?
Y拍信唔信唔得過
75187依家幾錢?
Y拍信唔信唔得過

200樓下
我覺得隻tank縮太多水 就咁係淘寶單入咗Aayla Secura

另外我都要問 75172 $430同 75105 $550合理?
75187依家幾錢?
Y拍信唔信唔得過

200樓下
我覺得隻tank縮太多水 就咁係淘寶單入咗Aayla Secura

另外我都要問 75172 $430同 75105 $550合理?

200樓下
見到Y拍700幾
75187依家幾錢?
Y拍信唔信唔得過

200樓下

200樓下
見到Y拍700幾

睇錯咗 sor
我覺得再等吓好啲 應該去到6百尾
75187依家幾錢?
Y拍信唔信唔得過

早兩日ins見690
75187依家幾錢?
Y拍信唔信唔得過

200樓下

200樓下
見到Y拍700幾

睇錯咗 sor
我覺得再等吓好啲 應該去到6百尾

carusell 見過有人放500
650啦
等埋年尾套戲點先
lego 大bb8做得麻麻
75187依家幾錢?
Y拍信唔信唔得過

200樓下

75172 殘盒都400

75105 550?
邊度?
75187依家幾錢?
Y拍信唔信唔得過

200樓下

75105 550?
邊度?

ebay見到 再望先見到得架機同han加chewi人仔
心諗咁平
75187依家幾錢?
Y拍信唔信唔得過

200樓下

75105 550?
邊度?

ebay見到 再望先見到得架機同han加chewi人仔
心諗咁平

屌都算抵到爛啦
有無巴打知有無舖頭做黎緊出10256嘅預訂?

交租應該有做
不過等現貨啦,一來而家Lego個市係咁跌,二來無乜Lego預訂個價現貨會做唔到,如果你話要早買早享受就另話啦

交租應該有做
不過等現貨啦,一來而家Lego個市係咁跌,二來無乜Lego預訂個價現貨會做唔到,如果你話要早買早享受就另話啦

唔該巴打
有無人知cwb lcs 開幾點
75188如果610係咪好抵?

無人知?

交租應該有做

跌咩?

大部分都跌啦,近半年堆大屋一千就有,人仔一套愈賣愈平,新貨一返就已經睇齊/平過外國公價,得返千歲鷹呢啲限量嘢炒得勁

無人知?

LCS Facebook咪有寫
75188如果610係咪好抵?

last jedi set 啲款咁柒
有排跌

交租應該有做

跌咩?

大部分都跌啦,近半年堆大屋一千就有,人仔一套愈賣愈平,新貨一返就已經睇齊/平過外國公價,得返千歲鷹呢啲限量嘢炒得勁

正常啦
下下咁大盒都唔知邊度有位放
1, 2 間就話姐
放多幾間真係頭都大埋
而家啲樓仲要愈起愈細
有撚位

仲要價錢唔平
真係fans級或者有錢佬先玩得起

交租應該有做

跌咩?

正常啦
下下咁大盒都唔知邊度有位放
1, 2 間就話姐
放多幾間真係頭都大埋
而家啲樓仲要愈起愈細
有撚位

仲要價錢唔平
真係fans級或者有錢佬先玩得起

價錢宜家lego真係唔算好貴
當然係玩具黎講都有少少貴

最大問題真係地方
要擺得靚又要整個展示櫃
冇櫃又多塵
差啲想為啲lego換樓
好似有消息話cafe corner同green grocer重出
好似有消息話cafe corner同green grocer重出

炒家

炒家

睇人仆街最開心

炒家

睇人仆街最開心

不過我估就算重出都會好似新木馬咁出得麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞