DIABLO IV (33) XBOX/PC/PS4/PS5 - 721究竟仲有冇狼頭破壞神

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我巔峰抄7盤7雕4000萬傷

裝抄法師100層黑色收容所
諗緊新賽季玩咩職業,有冇人知邊個職業最易打上世3,之前玩德魯依,未齊裝要打到成50lv先夠單刷教堂
link?
睇到100層黑色收容所了
屌佢反應咁快 自走炮竟然用得切火盾 好難跟

同人團隊打100層 應該用命運之手擴散流 定 玻璃大炮流
我之前都話可以7盤7刁冇人信
係咪一直太多人玩法師所以去到D4 法師做唔到親生仔變左德魯依先做親生仔
因為德魯伊係跟肥婆producer個外型設計....

in瞬殺毒狼we trust
100層法師我係玩爆發
火盾 閃 冰 空白鍵射
命運定身唔穩定 暈眩又唔計昏迷

但睇你個隊有咩 死靈 德個d 你係後面冰一冰夠啦
我新賽季都係玩法師 反正都谷底
低過270%都麻麻
隻德轉完c狼再轉盾 全部都兩頭唔到岸 玩到爛哂
就快下個賽季先打到狼頭
屌佢老母
拿拿臨轉c朗打埋老母
點解咁有錢轉
btw2隻都係得返1日命
冇啦 賣左隻戒70M 又玩剩20M
最後都係玩唔到 太急儲唔齊裝 玩半成品都係冇料到
剩返d錢用黎留比法師轉埋暴雪錶試打 唔得就放棄屌佢老母
隻驚其實好唔支持人轉錶自創錶咁
轉一轉錶 黑起上黎幾億買裝洗裝轉點都未必搞掂
所以都係留番高手試錶 普通人照抄就算
仲有就係 皮果邊易拎過礦石好多好on9 而家鐵銀都用鳩哂即係叫人試裝就要出街執礦石
趴地熊玩到70lv 先出衝擊波
完全唔同哂
賊57單人上t4
法師57單人上t4新賽季仲唔係玩法師
識玩一定係法師,屌打莉莉絲
啲錢帶唔帶到去season ? 儲左2億幾 但啲好有貨,買個戒都叫到幾億
唔得
條傻鳩設計師講明你想轉Build就重開一個角色

但你升100咁撚慢根本自相矛盾

除非有得好似GD咁直接飛升,5分鐘就1到100

唔係假設我玩拍拍想轉風狼,儲好哂成套裝都冇撚用啦
全部100lv裝,升得黎都下季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞