DIABLO IV (33) XBOX/PC/PS4/PS5 - 721究竟仲有冇狼頭破壞神

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
hi hi 大家好,

想問下D4 個刷裝機制會唔會類似Division 系列咁, 要著D勁裝..(高分數), 先會刷到再勁D既裝...???

例如: 要全身每件裝都過600 先刷到600 以上既裝..??

事關我隻賊仔Lv 54 (仲衝緊主線任第5章...)(世界2)
但係D黃裝橙裝都係跌果D lv 41~43 左右....
上到世界4先係刷裝既開始
首先睇世界等級,世2唔會有神聖,世3唔會有遠古
之前隻人喺專家打世2,好似冇見過高過人物等級要50LV嘅裝
你隻人54直接過世3打啦
世界2寫到明1-50lv 未見過人54lv仲打世界2
真 完全隨機😇可以直接上神枱
想問s1用唔用的番永恆個倉同錢?定全新
入專家行下,都唔少4到尾5字頭
你自己洗裝唔覺唔覺都一定用左好多啦
咪撚用返原本個倉呀DKLM
專家的事算是事麼
當年玩hots李敏係幾勁
一個冰封球扣一半
已經賭撚仲要min pay
那夠位
賽季係唔會同標準模式 倉庫/錢
如果繼承到個倉同錢, 咁大把人一開始就屈晒機
想問完左季之後 第2季係無縫連接 定比你第1季角色同季前果d角色合拼返?
以前嚟講完左之後有成個月ptr再下一季
full pay都好難取代+4 skill同12%爆擊率啦, 點換得落手呀
係得打uber lilith有用,打ND效率會低左
有無人試過受傷時傷害減免x3+燃燒減傷+遠/近減傷+冰盾,好似好硬
都係玩返召喚...廢廢地不過舒服
想請教下+4 係upgrade 出黎定本身有?
咁耐都未執過
法師?嘻嘻...
唔怪得 你玩錯職
硬邦邦再戴個套,企nd 90+都打不穿個套
原本+3,upgrade完變+4
唔pin clan務就pin埋啲濕鳩build
唔講以為100層第一人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞