DIABLO IV (33) XBOX/PC/PS4/PS5 - 721究竟仲有冇狼頭破壞神

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

開局法師
升完玩多隻賊

賽季本身都諗住法/賊
依家玩咩好
仲要明明係武器但啲stat變左對鞋咁
你直接出做暗金鞋都無咁鳩
盛宴好勁
垃圾BLIZ,我DLLM
親生仔死靈啦
仲要玩既話就係死靈
回得切魔直接多75%,如果可以同幻舞一齊用直頭唔洗回魔
封測嗰陣玩死靈
睇嚟真係要玩返死靈
真係諗唔明班工程師諗乜咖喎 打寶game個個都想刷完套裝爽刷咖啦 辛辛苦苦砌完套build又比你nerf 點解一定係邊個勁nerf邊個而唔係buff少人玩既build 成日改版都話唔想玩家太容易乜乜物物 成班工程師係咪S底黎
其實佢唔想人打贏咪唔好出
贏咗又話你地太勁要nerf
都大拿拿100lv 件件裝都近頂roll 打個6x 層都咁辛苦
咁你出到100有咩意思
全頂裝都唔夠輸出打莉 所以係唔俾我宜家打?咁你又宜家出?
我唔明挑乜撚野戰 90lv up啲蜜蜂射一粒精過嚟我都立即過身,本身已經同0防冇分別,宜家再nerf 甲再nerf 輸出有需要做到咁?我仲未玩得夠耐角色未夠水準?
骨矛太簡單暴力
你最多NERF佢個傷 但基本盤不變
除非你NERF到0傷
改到丟完骨矛要罰企就真係搞得死
周五要夜晚先玩到
遲人18個鐘起步
似會冒起啲弓bd
怕痛的我把防禦力點滿就對了班gm幾nice
無用,遠程BUILD問題係太脆
而家迴刃用弩原因係易傷ONLY
暴雪擺明逼人玩弓bd
出左3把暗金弓都唔出弩,就知弩應該就快消失
想問個新手問題
我琴晚先down左隻驚 玩左半晚玩到12lv
今朝訓醒先知聽日咩咩新賽季要重新練
咁我今日係唔係 唔應該打?
因為聽日都會清零
你如果會玩season就係
你今日都可以解下主線,開地圖同拎莉莉絲既
暴雪: 要爽就去賽季Mode爽

死靈d寶石勁撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞