DIABLO IV (33) XBOX/PC/PS4/PS5 - 721究竟仲有冇狼頭破壞神

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
D3 要等幾年先好玩
出地城呢啲就同城鎮入面埋凳一樣,單純覺得浪費玩家時間好爽
遲早更新係成個城加多幾十張凳等人唔小心坐低起身
問題係,d3改左幾年改返好左
點解d4會搞到咁
你又唔係第一次做game,仲要自己公司既野有曬經驗照抄都唔得?
真係笑撚左,地城加2秒都敢搞埋出黎真係純粹想搞你心態,完全無其他可能性,驚你唔撚夠嬲,幫你再燥底d
同臥龍一樣 有仁王個版係到都要出隻重複返啲柒野
或者你需要一隻bbr
屌佢老味 D怪又散
小到仆街 點打幾個250 on99
其實呢個係指個轉盤出返大地圖個離開地城定係返城嗰個傳送
骨矛分裂廢左 可以放落戒指
骨質精華放落主武
屍觸放項

60以下同以前無分別都係秒
修正馬席夫的駱駝不會叫的問題
修正羅拉斯踢醒馬席夫時沒有聲音的問題

屌你老母呢兩個真係睇一次笑一次
班撚屌係咪以為自己整緊dark soul越難越多人玩
呢啲fix仲廢撚過上次buff落馬傷害
google wudijo 佢個build明顯食晒今次buff
另外就係thorn barb, 我試完甚至覺得勁過post update
暴雪係咪忘記左呢隻係打寶game黎?你點劈都好點平衡都好,但你一d寶都無加入去比人打,個六件垃圾真係唔好當係寶
第一季都仲係公測狀態,只係想人升lv幫佢測試平衡無野比人農,劈到d人死左一半再加返幾粒石仔等你變返正常未劈之前咁,咁就叫比左新野人玩
火牆dot 唔洗試,要3控
火蛇9成9係bug個dot同怪物攻擊力掛鉤

法師可以話係壽終正寢,佢老味賽季粒石仲要加抗性,簡直係恥笑你玩法師
d3 s29 8月開始
我覺得係想讓路
人地係整到d王好難打,D4就直接改廢d玩家
骨矛破壞神ready
咁又要大執build
骨矛nerf左分裂同觸鬚
唔玩法師啦
同自虐無分別
aspect of control都nerf
打boss已經夠廢,而家打落唔扣血
吞火又大nerf
骨矛仲係好勁 岩岩試左 低左一半傷 但可能要打OVER80層先睇到分別 但無所謂啦 都唔打高層
我一直都係骨質精華放落主武
分裂放手套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞