DIABLO IV (33) XBOX/PC/PS4/PS5 - 721究竟仲有冇狼頭破壞神

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
易傷爆傷nerf 哂以後可以剩係睇裝等白字dps 堆攻速了
原來暴傷易傷 傷害都大劈左一刀
下次就nerf攻速
唔可以再做座地炮要做跑狗不停要閃避

核瞳(獨特魔杖):免費獲得傳送術附魔效果。當你使用傳送術附魔來閃避時,會被帶往隨機地點。
終極極度冰凍的冷卻時間降低效果從 50% 提高至 100%
強能結界的持續時間從 3 秒提高至 9 秒
防護屏障的持續時間從 2 秒提高至 3 秒
元素調和的每秒傷害減免效果從 1/2/3 秒提高至 3/6/9 秒。
法力護盾的傷害減免效果從 5/10/15% 提高至 7/14/21%。
都唔求你法師出頭
屌你老母仲加多幾刀
仲要刀刀致命
唉700幾蚊我當跌撚左比你啦暴雪
本身已經夠脆 仲整低d減傷/護甲
虹吸打擊現在必須透過 75% 的幸運觸發機率來觸發。
佢地班撚樣擺明冇玩過高階既惡夢地城
其實佢宜家nerf, 大家轉build 都冇時間
廢咗我宜家套裝咁我呢幾日點玩?搞乜鳩
暴雪: 我地係行魚蛋論嘅, 當你唔開心時, 你望下班蠻仔個個都想跳樓咁既樣先
8月11號poe新一季見
是,玩完主線快撚d走
佢預大家玩賽季架
POE呢方面無咁柒
玩旋風蠻都已經成日少怪斷怒
屌佢老母cdr又nerf
其實班撚樣做乜鳩
點解我咁on9要買呢隻game咁撚受氣
一早預咗今日就係deadline
入去打咗場惡夢 法師rj到玩撚咩 賽季都唔撚玩了
雖然佢就幾撚ON9, 差唔多係全面大NERF
但其實打寶GAME, 冇人會預你玩標準模式
冇人會CARE 你標準模式既裝備/BUILD
所以好合理
等睇暴雪繼續nerf
跟住由刷怪game變到soul like game 咁
打一隻怪要15 分鐘
玩家畀怪打一下就收皮(已經係咁)

法師design得差
靠bug吊住條命 都叫仲玩得下
跟住暴雪就fix咗個bug 又無做任何補救 直接收法師皮
真正既惡夢
笑9死 暴雪就係想拖慢D玩家個節奏 nerf nerf nerf nerf!
骨矛收咗工啦喎 食咗十鳩幾多刀變咗人棍 減易傷 減爆擊 所有關鍵精華
關鍵巔峰盤nerf哂 想焗人去玩血矛又唔buff
隻game無內容
淨係可以靠拖慢玩家速度 延長遊戲壽命
或者直接收皮
全世界nerf傷害nerf坦度
然後怪血再增加
獎勵更難拎
一場地城由10分鐘變到打一個鐘
諗起都開心

有無人同我一樣已經賽季未出發已經唔想join
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞