DIABLO IV (33) XBOX/PC/PS4/PS5 - 721究竟仲有冇狼頭破壞神

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
嘩 npc見到吞火,mcr既鍊 仲以為我做天選之子 點知其他兩條詞廢既
我法師隻爆爆易戒 3項頂 想洗資源產生都可以洗到3千萬一下先見到第一次 已經唔敢再洗
seasom重新打過啦
有咩網啱抄build?
你去d4craft可以預計下roll幾多次先有你想要既野
佢唔同部位唔同class個機率都唔同
你可以預計左先決定roll唔roll
當然運氣既野話唔埋
抽蛋模擬器?
你可以當係
每個部位都有3條詞係prioritized
呢3個特別易中,如果你想roll呢d概念上係易出d
之後class又有影響
之前洗完先知呢個網
賽季收裝識揀了
我淨係知 戒指爆率 差唔多每洗一次都會出
符 CDR 係易出但冇戒指爆率出得咁密
德魯伊手套每一下都有風暴冷卻
加左21%移速了主要係佢成日控 兩招解控都撐唔住 又有盾打勁耐先扣到果少少跟住又上盾9支水都頂唔順
戒指嚟講
爆率係prioritized既
即係如果你有其他3項,剩低你想roll爆率就易好多
如果你想roll個項唔係prioritized, 你要預roll到仆街

法師嚟講如果你戒指有 爆率 爆傷 易傷
你想roll 資源, 理論要roll 11次

如果掉返轉你有 資源 爆傷 易傷
你roll爆率理論上1次就有
話預計一千萬roll到
但事實就係roll到3千萬一下先中 暴雪讀心師並唔係流架
預計姐
你好彩1下都可以中
但通知我見到預計roll十幾廿次個d我都放棄
十次唔中就打過算
熊好難死喎咁硬 我試過死 不過係拉拉下屠夫比刺蝟精英射死
爆爆易都頂 點放棄不過果陣有d想賣左佢 唔知過唔過到億
druid amulet個ms要洗3x下
真係唔洗好過洗
賽季仲洗唔洗刷任開癲瘋點?睇唔到有source講
屌暴雪搞事
講左,得 地圖視野同莉莉絲祭壇 既聲望會帶落賽季。
啲地城同任務重覆到pk, 好噁心,想棄
今晚睇完patch碌就可以決定用咩職起手了
唔好做支線,打到咁上下,搵幾個朋友落世界,分開區域速刷打爆哂地城,就搞掂。
支線任好多都好on9 浪費時間。
法師世一
法師(拉瑪斯)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞