DIABLO IV (33) XBOX/PC/PS4/PS5 - 721究竟仲有冇狼頭破壞神

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
自虐現在必須透過 75% 的幸運觸發機率來觸發。
坦度減半
好明顯班developer而家1st priority係透過nerf黎等玩家進度無咁快 掩飾content唔夠哩個問題

好似resistance 哩類咁重要嘅系統性嘅問題 都要等season 2 先搞
睇黎係唔夠人手搞隻game
撕咬毒狼暫時用落傷害冇大分別
難度都唔洗加,直接nerf所有玩家又可以頂一陣,好無恥
開發者註解:我們發現厲害的玩家總是有辦法能殺死遠高於自己等級的怪物。我們支持這種現象,但目前的狀況遠超出我們認為能讓遊戲長期維持健康的標準。

厲害的玩家能殺死遠高於自己等級的怪物=影響遊戲未來健康
要睇秒唔秒得番莉莉先可以作準
因為少數厲害玩家所以全部人陪葬
成隻GAME 玩到後期就知END GAME Content 係完全唔夠
但暴雪, 又唔可以 咁快加到 新系統/ 新野落去隻GAME到
唯有係咁 整埋D 濕9 更新動作
例如: 回城 詠唱 加多2秒, 浪潮又加到250, 職業NERF 都算,
全部裝備詞綴大削

由以上種種更新, 來加長你遊玩總時間同爆機時間
等你冇咁快棄GAME
開發者心諗:希望隻game收皮前可以搵到新工
點睇我最後都係會玩隻死靈試玩暗影build
唔nerf當buff似係影響得最少
唔知賊會唔會有遠距離玻璃大炮build
對呢一版防禦完全冇希望同信心
應該話頂到m$完成收購
如果隻game唔係叫diablo
應該一早被人屌到開花
玩家棄曬game
又偷改聲望值
之前副本一個30偷改到40
支線任一個20偷改到30
玩得多100 我發覺隻驚個視角完全唔適合玩遠程
太多精英affix 你個視角未見到 佢已經可以打到你
頭先打勇士100 要靠人引怪入我視野範圍先可以傳送冰 遠程鳩射要靠估隻怪係邊
野蠻人愈黎愈斯文
已經屌到開花啦 不過大部分人比左錢應該會預食一季屎 再下季人數一定斷涯式下降
仲有19波罩
如果視角可以再拉遠就可以解決
唔知有冇可能做到
法屍
有,物理換寛mon
改撚到賊仔要焗用艾席拉+lucky同攻速
勇士係上向下 都係睇唔到 要200吋mon
之後又會話玩家選擇太單一再NERF攻速
有鐵堡ND 爽死了 企埋一堆精英
糞game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞