DIABLO IV (33) XBOX/PC/PS4/PS5 - 721究竟仲有冇狼頭破壞神

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
轉唔到SKILL
你而家隻角可以玩到佢執笠架
所以係唔會無時間
見rob骨矛仲係輕鬆弒母
本身遠攻角 要近距離攻擊先回到血已經要冒風險
而家d 防禦手段基本全nerf , 仲nerf 埋 虹吸
本身打小怪都溢傷
改完都係秒住過
可能打boss 由一槍變兩槍
睇完patch notes反而無乜期待了
呢個致命傷,仲有
Aspect of Disobedience maximum stacks reduced from 100 to 60, reducing maximum Bonus Armor % from 25%-50% to 15%-30%.

俾怪虐
棄今季了
On9 法師本身比隻牛衝一衝都秒
仲震大削輸出
算鳩數啦,根本佢地覺得依家隻game所有職都太痛太坦,乜柒都要nerf

同時又覺得大家升lv太易,浪潮呢啲本身易玩嘅又整到麻煩啲,經又繼續減
同時又唔比人帶升咁快逼你去玩佢啲濕鳩任務

弱智
小心俾打手圍,之前我俾個痴線佬追住黎咬
估唔到連s1都未到就搞成咁
真係無QA
玩過ND75以上都知生存係極大問題,然後NERF一堆SKILL、ASPECT同AFFIXES
我一直都話攻防條公式有問題,點知完全無視
完全無遊戲體驗
本身都大nerf易傷同暴傷,俠嘅弩易傷仲要再nerf多刀
好彩依家已經唔用劍

不如取消法師個職業啦好嗎
呢次nerf真心cls
乜都減晒%咁濟
最癲係浪潮 啲火難出到
仲改到250
真心如果佢咩都唔點改,hea住咁開賽季,可能唔少人都因為比左錢就繼續玩下

依家整pat屎出嚟真係比左錢都無乜興趣食
野蠻人都未威過
係咪大家已經無視佢存在
一開game易爆近無左20%
打35分鐘先有250火 都係開垃圾
改到250
應該得返電狼可以開曬6箱
應該會法師開局

不過諗緊係骨矛法定係骨仔法
死靈雙手劍neft 得好犀利,暴擊,易傷同銘文
反而轉魔杖拎下盾爽度同之前無咩分別
佢掉率依家nerf過龍,你開到3個250都偷笑
鐵堡 nerf 咗好耐
暴雪應該想將隻game變成魂系game
野蠻人仲可以點玩新精華係衝鋒搞乜柒
鎚仔range damage又nerf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞