DIABLO IV (33) XBOX/PC/PS4/PS5 - 721究竟仲有冇狼頭破壞神

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
唔nerf 狂暴人獸嘅話啲乜狼物熊都仲可以玩
blz偷偷地nerf左屠夫?已經2,30場ND都唔見,哥布林都冇隻
想問問野蠻人鍊 大部分係咪要 防+2,減CD,減消耗同埋咩? 想收條鍊,係dc睇到個唔錯嘅
屠夫(已退休)
速刷揀勁道威猛/反攻被動+2,減耗,減CD,移速
高層防禦向選擇好多,如果玩防+2就減CD,減耗,被動+2二揀一
玩防+2記得件衫都要有挑戰+3,頭盔要有控場時間延長條詞同用加控場時間延長既精華,咁樣挑戰吼可以無縫
92lv 終於有風狼頭
垃圾遊戲
肉類分割師
今日遇n次
打咩出
43階地城獎品
唔記得邊個
但係肯定唔係網上教學嗰五個
N=0
(被)分割師
真好仲未打到
依D野隨緣啦
利申:今日出左3個
我上甲挑戰滿技。下甲戰吼滿;頭減cd ,減耗,同總甲,仲有個力量 但好似無玩控延精華
至少5次 次次屠夫同哥布林都係一齊出現係同一場 所以見到哥布林果陣小心比人偷割屎忽
你就勁啦 我100lv都係得6個狼頭
褲唔洗用戰吼 +4先加得6%傷多條減傷仲好,玩挑戰最好就玩埋控場延長做到無縫,賽季前會唔會fix就難講 不過唔玩高層就唔洗咁講究
s1都出仲未打到,轉玩骨矛好似冇咁多裝備限制
而家既META 係反傷BARB / 雙手揮擊BARB

反傷: https://www.youtube.com/@KingGault/videos
雙手揮擊: https://www.youtube.com/@oroyee/videos
有d運仔 去wtb睇到有人想要特別既鍊 我睇完咁岩又打到一模一樣 所以叫佢出價我都冇還價 益佢 天降奇財
想問下SCR同MS即係咩
德先係法師
有無人可以幫打70任 伊莢亞斯
純情想歪歪#4532
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞