DIABLO IV (33) XBOX/PC/PS4/PS5 - 721究竟仲有冇狼頭破壞神

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
死亡蔓延(憤怒,特殊):目標每承受一個控場效果,你的持續性傷害效果就提高 30-40%。無阻的怪物與重挫的頭目所受到的持續性傷害將改為 110-130%。
剃頭師(憤怒,特殊-世界階級 III):目標會吸收爆擊傷害以及 2.0-4.0 秒內的所有後續傷害。接者,吸收的傷害將會爆發至附近敵人身上。儲存的傷害每秒增加 10%。

呢兩條好似OK
其他可能都係玩具
德仔新傳奇精華好岩爆盾用
不過果陣仲有無爆盾流就唔知
即時改動咁撚狗 我想試打一次都唔得
開發者吹撚到32粒寶石好撚勁,
但暫時睇落去D 寶石數據唔覺好勁...
到時實玩試落去就知咩料
早幾日有條友話開咩season測試服點點點
請問個測試去咗邊
隨機傳送=傳入火堆 邊個用
屌你暴雪 開場諗住開籠罩換技能 拆咗技能換唔返入去
地獄浪潮而家俾狗打
啲小怪唔撚跌灰咁滯
仲要改到250
以前輕鬆開3個神秘箱
而家開得1個
咁上次怪得又點?
冇得點, 你屌佢, 唔通佢會賠俾你咩
人地HC 伺服器斷線死亡,都冇得賠啦
但你可以繼續屌佢
NERF傷你都可以話之後有賽季寶石補返,但係浪潮變250,離開地城變5秒個D就擺明係黎玩鳩你
有BUG, REDDIT 有人講佐
而家更新完, 去打浪潮 灰燼趺落率有BUG
趺勁少/唔趺 ,等佢修正啦
所以咪屌緊佢老母
諗住法師收皮之前最後一舞都唔得
佢就係特登咁做,
加長你遊玩總時間
咁玩家就冇咁快爆機/棄GAME
開發者表示: 我地覺得咁樣很COOL
離開地下城點5秒呢個改動真係要落地獄 完全既惡意
我就係啱啱打完
打咗45分鐘先啱啱好250個
仲要狂刷事件
第一次玩賽季 之前d3未有賽季前已棄 而家見到patch note都想棄
rogue完全回唔到血 點玩
有BUG,
REDDIT 已經好多人REPORT 佐
等佢之後fix啦
岩岩更新完, 一撚定大把BUG
以令玩家玩得更痛苦為樂 弱智公司
開季果斷玩法師

更新前後分別

屌你老母暴雪連魂能上限嗰數值都改左
賊仔軟咗好多. 已經用彎刀同加攻速威能
以前係咁跳 而家幾秒跳一下 點硬砌 血都回唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞