DIABLO IV (33) XBOX/PC/PS4/PS5 - 721究竟仲有冇狼頭破壞神

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想入手玩
但好驚玩玩下棄
買唔買好
你諗多左
隻game 同單機冇咩分別
入clan會易啲搵人組隊
都5舊水既
我對DIABLO真係0
未玩過
賊可以好硬 好葡萄 幾時到法師
盾爆同C狼唔nerf我切...你條jer呀
玩家:脆皮近戰法師
暴雪:法師可以秒Lilith, 要nerf了
我秒唔到
冇nerf,因為係fix bug
想問冰法有冇推薦邊個攻略for後期技能、癲瘋同裝都想抄
已經收定裝nerf就轉山風狼
之前乘法計算既傷害公式其實係 bug
經修正後 全部係加法
玩到冇哂鐵銀之後 冇哂心機轉暴雪錶打lili
等21號打賽季算
我初初仲以為好似以前2代 咁可以開房/ 任務形式咁打,
而家又冇同伴下下單拖 打世界2 第一個精英 要食足9枝藥水。
LV越升得高 敵人就越強咁。
暴雪一發佈patch note,所有玩家便都看着note笑,有的叫道,「暴雪,你野蠻人又添上新bug了!」他不回答,對櫃裏說,「nerf兩粒精,跌一頂820軍帽。」便排出九件獨特。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又nerf了人家的build了!」暴雪睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空污人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你hotfix了賊穴的精英,吊着打。」暴雪便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「build不能算nerf……build!……開發者的事,能算nerf麼?」接連便是難懂的話,什麼「死靈骨矛」,什麼「爆盾」之類,引得眾人都鬨笑起來:遊戲內充滿了快活的空氣。
唔該聽日邊個對patch note有意見,就手動回覆呢段俾佢
玩死靈有冇咩建議技能?
有無巴打知道如果ps5買左普通版,仲可以點買番個賽季通行證?
PS Store又無得upgrade, 暴雨果邊又無得買
Game 入面商店有 搵搵
過埋呢幾日 唔知幾時會再開隻法師玩了
Preseason法師玩家請珍惜
去到後期 爆擊都一定高
刷高層 用鐮刀好似仲穩陣
好想玩法師
但收到風你隻法師一事無成
放棄ok?
啲人去哂tier 4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞