DIABLO IV (33) XBOX/PC/PS4/PS5 - 721究竟仲有冇狼頭破壞神

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
只玩死靈 仲諗緊入唔入手好
已經通街都係...
其實冰鞋有乜好? maxroll話係賊仔BIS, 少3次evade1次SS 高tier ND遇著控場精英好難解圍, 蛇人洞穴呢D基本上唔駛打都知會狂死

旋風蠻用邊把好
無錯,其實我都唔明冰鞋有咩用
我用4 EVADE CHARGE + SHARDED MISERY仲C服
用冰鞋只係可以CHILL完大力D,但推高層根本唔洗大力,只要唔死就一定磨得爆D怪
其實買標準版剩係玩主線故事加支線故事
當劇情game咁玩 個人認為已經值
你解晒都最少要50小時以上
之後整build開始刷已經係bonus

我覺得劇本同遊戲性都好玩過ff14先
Ff14仲要勁短 30小時爆機加垃圾結局
ff14定16
啱啱爆機47 level應該做咩?
清支線定打每日任刷橙裝
因為一開始未打到啲獨特裝
好似當年wow7.0啱啱出神器咁打唔到核心橙嘅小d都係垃圾
嗱嗱聲r人帶你上世4 或者
開晒莉莉絲祭壇同解鎖發現區域等賽季

建議紅字
因為就快開新賽季了
咁係咪到時賽季用返同一個職業好啲,我用開俠盜
如果係大劍就好
我們著重於遊戲體驗,於是本次更新嘗試把法師的火盾無敵時間拿走,讓遊戲更刺激。同時我們再進一步把德魯伊和俠盜的攻擊範圍強化,我們的遊戲設計師認為這是個很酷的想法。
夠哂刺激
直頭要將拍拍熊升上神台啦
控制吊文+冰冷被動
全部乘法冇計

賊個冰增傷被動同冰鞋都係獨立乘區

Btw
賊打高層都係靠控場,冰鞋可以連動到個沖斬變暈,一次過暈哂全部人5秒內秒哂
唔好裝啲op嘅人 同普通人比

佢哋0.1秒無敵都夠
炸盾德而家根本就唔需要咩無敵
就係要低血hold住個強韌狀態減傷同受傷減免
我法師唔係想繼續做親生女,只係希望玻璃大砲真係玻璃大砲姐,而家得玻璃無大砲
係咪一陣凌晨有改版公告?
maxroll個思路係泛用多既多數
我終於轉左過萬甲賊毒bd
可能玩返德

盾爆真係幾抽得。輕鬆刷地城
請問我剛打完主線(世界1)
如果想要組隊 應該要點做?
係廣場見到玩家就按E 申請入隊?
有冇好似2代/ Monster hunter咁搵房 ?
還是要去discord論壇徵人 再入game加好友 再入隊?
即係唔會再有野團 或者自動配對 做任務?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞