腦場2TB SSD 跌到去$899 (4)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
想問下喺邊度買會好啲喺price搵SK hynix Gold P31係冇result
想買 PCIe Heatsink for PS5 有無推介
raid 0 放game 都未必好,random i/o 會差過單碟好多
咁真係唔知 jm9 gen 4 sn850x ,990pro ,p44 pro 基本都夠快, 甚至行40g lan 可能都夠, 仲唔夠快行 gen5 都得, 無謂玩 raid 0
data 從來都 backup 去 cloud 㗎啦

工作快真係好重要

支持 RAID 0
8舊水我重洗鬼買p31
而家1TB GEN3 同GEN4 都係差50蚊右啦

考慮下GIGABYTE 技嘉 AORUS Gen4 5000E 1TB 3D TLC M.2 NVMe PCIe 4.0 X4 SSD $399
不過而家2TB都係五百幾蚊有唔錯選擇,考慮下2TB
唔該上面位巴打
如果sx8200pro 大概六舊水屌唔屌得過?
pish

而家邊到買平

或者有邊條抵屌過sn850x
adata就盡量唔好啦
而家最抵應該係gm7 4tb?
唔算,仲有得降
美馬唔係780 咩 我岩岩早2 日先買左
直送用唔到coupon
要美國地址先得
集運
BnS唔用得未搵到用邊間好
我就係用呢間
雖然我都未Ban,但個Account用咗好耐唔想駁
用直運加Citi都係$830就算
計返差唔多,早知咁買
早個月多貨到水浸果陣周乇邽都賣750 果陣入左一條
2TB求推介
塊老母板淨係support PCIe 3.0係咪都推介照上4.0 ssd?
暫時睇啱sn770 淨係拎黎裝game
諗住遲d換機再買條4TB有dram ssd
咩coupon
我部舊電腦想換SSD, 但motherboard仲用緊ASUS PRIME B350M-A
如果想買2TB SSD邊一款SSD 兼容到同埋比較好
想問下PRIME B350M-A用唔用到sn850x
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞