[Get Well Soon VDS] 曼聯Who needs DDG暨Onana = NO.1區 [2339]

1001 回覆
30 Like 105 Dislike
做返d正經野先

格狗DLLM躝未
大家終於識欣賞我哋龜隊
好感動
咁ddg都無搞事, 完約走都好好睇睇
喺東鐵月台熱到傻撚咗?
冬甩係無搞事
傳媒同班傻閪球迷搞事咋嘛
冬甩係無搞事
一路都係經理人玩野
見過有反坦話上季第三係負6,只係車同利失準
聯賽盃係垃圾盃唔撚計
唔知佢地係點撚睇波
球迷究竟係曼迷定朗狗仔都好難講,d朗狗仔最鍾意陰d陰d反坦,見到ddg唔續約就出晒水
又朗狗悶唔悶啲
冇證據我話你老母係朗狗都得

屌你老母
又朗狗

你班人淨係識老屈
咁我又唔會喎,見你係弱智我會大聲聲話你知

弱智仔
我98年開始睇,記得既有呢啲,用返依家啲朗狗仔既標準佢哋應該會咁屌

1. 屌你老母史譚係陣中最勁既中堅,你個廢老竟然因為佢係自傳寫更衣室少少野你竟然賣佢走,抵撚死啦,依家後防穿窿
2. 屌你老母人哋碧咸同個明星老婆結婚,係商業上搵大錢關你個廢老撚事,你妒忌人哋搵得錢多呀?你老味仲用波boot車鳩人,我係碧咸告鳩你傷人添呀,仲要賣走佢比件7號個鳩毛都未出齊既死MK著,等條右路廢武功啦
3. 屌你老母堅尼話哂都係功勳隊長,佢睇唔過眼依家陣中啲球員垃圾屌鳩佢哋有咩問題,你老味竟然咁樣掃個隊長出門?
4. 屌你老母雲佬係隊波既入球機器,入波最穩陣就係佢,但你個廢老竟然因為想捧兩個鳩毛都未出齊既靚仔而棄隊中既入球機器
主要原因係唔係個個都追得咁貼
好多時淨係睇精華睇d on9 page
好容易就俾人帶風向
費蛇拎左咁多年英超都係4424
佢地點講真係睇化左
咁公道講下半季表現都真係走哂樣
本身朗狗走果段真係踢得好好
今年尚且可以話係攰
下季如果又係踢番下半季d西波
坦就真係有問題喇
邊個嚟
我full blocked咗
坦蛇今季第一關明顯就係重注MM7
如果猛無表現應該俾人屌死
又高薪又7號球衣
同埋啲老野其實唔係好知上網好多炒作新聞
佢地仲停留響報紙報紙講既野就係真

我老豆老母,一啲四五十歲既同事都係咁

再嚴重啲其實香港啲報紙佬都唔係好識分,例如前排KMJ個啲直頭報到落實加盟
仲有就係e兩年都係聽哂佢講買人
今年mm7同自轉繼續冇表現都好難交代
總之得阿朗carry曼聯第6個季既big six係正常

要不是阿朗一個救全家曼聯落左下半版,降左班啦
咪就係fb班傻閪
波又唔係場場追得足
淨係信報紙佬同d on9 page
我覺得下半季表現走樣都關世界盃同傷兵潮事
不過都同意坦chur盡左幾個核心球員
下季買番多啲岩踢法既希望keep到成績
買唔到KMJ又有機會反曼
頂級花迷
仲有會屌 30m 死追吹大咗個d英撚中堅前鋒,簽xxx仲好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞