[Get Well Soon VDS] 曼聯Who needs DDG暨Onana = NO.1區 [2339]

1001 回覆
30 Like 105 Dislike
仲有華迪斯
成件事就係坦蛇覺得ddg唔岩用 所以換
其實都試左一季 完約唔續 好黎好去有乜好嘈
當年哥狗都係咁換joe hart
出嚟做嘢一律講金唔講心
班老細仲精過你 講錢最實際
有咩問題? 如果係DDG唔肯做2號龍咁關曼聯咩事?
畫面勁靚喎,為咗保住球員價值,宗師傷多過傷都續約
成件事啱晒班timing 撚口味
華迪斯 小豬?
on9係你?
續約DDG同簽新龍同時進行
最尾DDG決定唔續, 簽新龍就要剎停"尊重"佢?
再講成季消息曼聯都唔係優先買龍
直到同DDG續約有問題先開始有消息買龍
如果明知個龍好大機會走都唔傾定新龍
應該得你先會咁on9

而且點解一定係行政問題
唔可以係DDG自己大咬唔肯退讓?
傾唔掂數點解100%曼聯問題?
DDG唔可以有責任?
嗰時個個曼迷都屌鳩曼聯不近人情
其實一句講曬
都唔使再比較之前 定今次處理成點
根本呢班管理層同呢班狢垃圾老細都唔係大家想要嘅
佢哋一日係度 一日都唔會好得去邊
仲有個可能係DDG唔接受做後備呢,坦都講到明唔確保佢下季係必然正選。咁的話關曼聯傾唔傾得掂咩事? 得DDG有話事權,曼聯就無? 條友都ON9
做人應如ig路
講金時就去中超沙特掘金
heahea下入選埋沙特最佳陣容
講心時就幫我曼入猁狗波
仲過埋嚟做曼聯後備前鋒
真係曼迷夢想嘅一生
講尊重
個topic就真係唔尊重啦
比賽又唔係踢到6月30號,等到完左約先公佈咪好差
重申一次 唔續約係冇問題 唔關咩37.5k週薪事
Get Well Soon VDS都唔尊重?
你咪能冷血啦
再補充多一個點
DDG agent係文迪斯
曼聯同沙地邊一邊佣金高有腦都知
條仆街乜都做得出
近年d問題 坦克竟然全部都改變到
其實都真係有希望
就算一早直接公布話唔同ddg續
d人咪一樣會屌你無人情味 其實無分別
實際係掃地個阿嬸都知ddg踢唔到坦蛇波 要換龍
你想臨結婚公布離隊?
梅狗處理手法柒
然後梅狗又係要聽格狗支笛
大佬呀 份約擺枱面佢自己唔肯簽都得嫁喎?佢重要搞結婚
點解結婚之後先Announce唔比係DDG 15/16?
你唔屌鳩佢拖鳩隊波安排買賣人?
好冷血唔尊重冇人情味
呢個理由又好似幾合理
可能背底雙方傾好左 但等結完婚一排先公佈
個post邊個開
前排DDG搞結婚呀,D新聞都話佢結完婚先有定斷,你有無追新聞的?

AZP夠係完哂約前幾日先公佈去馬體會啦
其實續約係雙方問題,完約前半年如果曼聯冇聲氣比新約或條件唔啱,DDG自己都可以揾定後路,而家係完成合約只係傾唔掂續約,點解講到曼聯逼佢走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞