[Get Well Soon VDS] 曼聯Who needs DDG暨Onana = NO.1區 [2339]

1001 回覆
30 Like 105 Dislike
撐龜嗰陣成班分身圍抽我咋
嘈左三個post都仲嘈緊ddg,其實個球員無咩不滿,雙方出哂statement farewell,唔係d咩不歡而散,係得番班球迷好似廢老咁咿咿哦哦口upup叫尊重
其實可以好簡單
曼聯想續, DDG想留
但一直傾唔掂條件
傾到上個禮拜正式破裂
之後各自宣佈離隊
就係咁
熱到咁要返工,不要說了
除非爆出黎中間傾續約既時候會方有咩仆街野姐
如果唔係冇乜好嘈
佢唔走都唔會係正選
走人咪希望搵到下一個啱佢既地方
月台就話冇冷氣姐 你坐老細房點會冇冷氣
Set buy back?
仲咬緊有冇紀念賽
巡樓無呀
100%有,叫班撚屌咪撚煩
買球員要比曼聯稅
一定要比高於市價人工
無論球員踢成點績約時唔可以減人工
唔可以唔續約
曼聯應該要做到以上先叫尊重球員
無人知背後係點 所有野都係假設
無論件事係DDG定球會責任 但係而家睇落就係球會問題 一間咁講PR既球會處理到咁都無問題咩?

仲有,幾時話唔俾傾新球員?
由頭到尾都係話件事處理得好差,要知道呢隊係曼聯,全世界其中一間marketing最出色既運動公司
仲記得你整死碌梳個次
呢度突然多咗好多佢嘅同學同現實識佢嘅人
你都識講假設,睇落有問題都係你覺得

球會同ddg嘅離隊聲明好正常,點解要假設有問題
同意
如果你做曼聯PR,會點處理DDG續約呢件事
好心本身已經帶左有色眼鏡咪唔好扮理性討論啦
唔關我事下話,唔識佢真人又唔係我爆,佢啲相唔係我貼
仲有班傻鳩走去屌人玩手段城府深
計我話難得等左咁多年先等到個識管理既領隊
多年來積弱同架構失控問題逐樣同你執返正佢
都唔識珍惜仲要日屌夜屌

呢啲咁既所謂「曼迷」快啲躝啦
冇問題就唔會有人講啦
而家講到好似全世界得我覺得有問題
如果你做PR 會唔會唔清楚個fact 就做到建議
Ona-na, na-na, na-na
Ona-na, na-na, na-na
滕哈怎麼就是錯 唔簽冬甩就恨我
唔好再拗dog單野啦
討論下幾時賣盤呀好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞