[Get Well Soon VDS] 曼聯Who needs DDG暨Onana = NO.1區 [2339]

1001 回覆
30 Like 105 Dislike
我記得好耐之前呢個page有個傻閪去酋長球場舉曼聯波衫
係咪就係呢條友?
就係要
12年老臣子唔辭職你唔比傾

細思極恐可能就係DDG拖鳩曼聯先逼住明明無budget都要唔買九號買龍門返嚟先

唔啱打法唔啱價唔續約一件事咁簡單硬係要將佢放大
有人話曼聯唔尊重DDG 有無諗過幾年前DDG先當完球會係臭四 唔係Fax機佢一早走撚咗 公你贏字我輸
咪臭 成班自己解讀
講真季中同佢講唔撚續一樣一大班柒頭衝出離話對十二年功臣差 咩咩柒柒
tg鹹group成日有佢條電梯片
原來係佢老婆
唔清楚
重要Risk埋季中爭冠同前四嘅士氣
真係on9先會拎個尊重放喺球會前路前面
最緊要其實佢季中真係唔差 係無咗短馬之後先派得密咗膠 佢份頂薪約嚟唔係100k點隨便傾
講到曼聯冇出糧俾佢做黑心企業人壙咁

明明佢賣命咗咁多年 咪俾返最高薪比佢囉
真係好on9 係咪閱讀理解有問題?
而家講緊成件事無論係處理手法,公佈既timing都係好差
不如你睇下鏝點處理根叔 人地都係一走就簽返個新人
你諗下傾到完約都仲傾緊都叫正常?
傾足半年都未傾掂係咪行政有問題?
到傳你就黎簽到新人 個球員完埋約 你先announce 觀感睇落去係咪處理得好差?
都可以弱智㗎

ddg傾唔掂人工 佢想要更加高人工想要正選位

咪大家一齊和平咋分手

屌佢老母 平時班仆街喺度懷才不遇屌啲人持老賣老
老屎忽賴死唔走阻住後生仔上位
吉子
傾到完約都仲傾緊
到前幾日雙方正式覺得達唔到共識
咪各自宣佈離隊, 想要咩Timing?

下下都要等個球員走, 先傾人都幾弱智
木狗都唔會咁啦
上曼區9up都要玩分身
個分別咪就係根度簡一早諗住走+有疤Offer
DDG人工高無Offer+未諗掂
傾足半年都未傾掂有咩問題
餅爺發動小氣簿嗰陣大把分身出嚟圍抽
拎咗咁耐37萬鎊週薪都叫唔尊重 有冇ching都想俾人唔尊重下
要畫面靚緊要過球隊成績/利益嘅一律建議J返木狗迪士尼時期
大企業講感情留老臣就屌恃老賣老 尸位素餐
一改革 就屌不近人情 咁搏有乜為

點都可以贏
唉 你地出黎返過工就明

第日又要起身返工真係好辛苦
木狗先畫面唔靚
其實點樣先可以體面離開,一早宣布唔續有咩差錯入唔到前四又咪比人屌點解咁早講唔續約影響球員同軍心,我真係好想知點做法先叫尊重
細公司分分鐘執咗連遣散費都冇
都唔知佢有咩自信喺度教後生仔
福傾足一年到而家都未續約

係佢地眼中所謂個「傾掂」咪又係要曼聯點都要續約DDG,都唔知扮咩撚理性討論
鎖小豬locker呢啲就真係抵屌喇
傾到完約都傾緊 球會都冇問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞