[Get Well Soon VDS] 曼聯Who needs DDG暨Onana = NO.1區 [2339]

1001 回覆
30 Like 105 Dislike
連卡斯同美斯都搞成咁,算啦
簽A華 duck 5 duck
有球隊肯要佢咩
人工咁貴冇乜邊隊會接貨
睇死佢同馬狗都係留係到
福仔邊有咁重口味
其實碧咸 史譚 堅尼 雲佬呢幾個例子唔係幾啱
佢地係同費sir反面而走
依家DDG係唔啱踢法/球隊要換批新血 賣或者唔續功臣都係無可厚非 e.g.12/13星仔去QPR 個陣都覺得幾突然 以為佢會係度踢到退休

依家係希望會幫DDG搞返場告別賽
英撚啲口味好難講 朗隊叫老雞 柏豪食黑肥婆
廿年波真係唔關舒米高事喎
之前啲新聞話曼聯嘅做法應該係補貼番佢10m人工送佢走
福仔本身條女其實將幾順眼
其實offer實有限期,限期內唔接受條款就收返,好正常
幾好呀,仲要好似由細識到大
咪就係屌佢處理得差囉
個重點唔係唔續佢 而係成件事既timing
球會方面可能本身就諗住第二個龍門 真係絕少聽到有球會會係完約之後 先再簽返個球員
其實續約迪基亞由頭到尾都係second option 最重要係宣布佢離開既timing同傳聞就黎簽到新龍門既時間差唔多
坦白講 非常唔respect
球會立場唔止>球員 同時亦都>球迷
所有野唔係非黑即白 應該要互相尊重 仲要係對一個幫你踢左十二年既球員
其實ddg係比現代戰術淘汰
想當年佢加盟曼聯佢算係好腳法既龍門黎 只不過現代龍門腳法比佢更加好 長傳比佢更加準

反曼真係流量密碼
睇呢條撚樣啲post平時三四百個like
一反曼就兩千幾
又抽垃圾
冇咩問題。
佢唔係都係曼迷咩
佢老婆個ig同佢一張合照都無
提子幼幼青春肉體
玻璃心到
人哋曼迷嚟㗎喎
會唔會係曼聯一直都同DDG講你下年唔會係一號龍 你自己諗續唔續 咁佢最後決定要走 就係咁簡單

喺依一刻無人知個事實係點 大佬講緊一個禮拜三百幾萬港紙嘅嘢

不如你又講吓你口中嘅互相尊重係點?
季中要知道佢季尾係咁派膠唔可以再忍落去?
之後同佢講明下年唔續你喇 明明打得好地地
季中朗/大力傷/卡米連紅/短馬傷嫌唔夠多事?
結果論我用一個冠軍/前四去換一個所謂嘅「尊重」邊個揹?

直到六月三十日曼聯公開講所有完約嘅都躝 但DDG我哋會繼續傾合約 一個揸住全世界都知唔合理人工嘅龍門 明知下年要打二號龍 我都重要同佢傾 你又唔用依個角度諗吓其實隊波會唔會太有人情味?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞