[Get Well Soon VDS] 曼聯Who needs DDG暨Onana = NO.1區 [2339]

1001 回覆
30 Like 105 Dislike

負皮即係唔畀面VDS
Slow
300年曼迷都覺得今次牙坦玩大咗…
標題太長改咗好耐先出到
死老坑
沒有童謠的傻閪
尊重死人啦
Simon Stone, BBC Sport
Sources confirm negotiations with De Gea extended over several months, with United adamant no contract was ever formally offered to the former Spain international.

Since the end of the season, both sides have eventually decided the time is right to sever ties.

https://www.bbc.co.uk/sport/football/66143509

唔撚識英文 就用GOOGLE TRANSLTE啦
文盲
走數狗
一路想問點解你咁大怨氣
坦狗靠福狗 自轉佬 辛狗 般狗 攻堅 唔反唔得
道咩德高地
兩邊傾唔掂份新約 DDG踢法唔啱季尾又派晒膠 大家好嚟好去
咁叫好嚟好去?你奧脫福聽床師知道點傾約?唔屌7你唔得!派少少膠搞到無咗英超定歐聯呀?
佢係功勛球員咁走法仲唔阿道德高地呀傻9?
咁到底點續約,你有咩內幕料覺得佢哋內部唔係好黎好去
講黎聽下
問你般奴咪知囉 洗我講

般奴咪又係好客套咁送別
有娜娜未呀
Popovich has re-signed with the San Antonio Spurs on a 5-year, $80M deal! (via Woj)
波波你想教到幾多歲
而家有風吹借Joao Felix
係就快
我宣布13:40後冷處理童謠狗!
搵狗餅啦
俾幾錢人工先
乖啦,躝返去fb 圍爐,嗰邊講吓ddg 成日派膠都屌晒人老母咁,大家同聲同氣反坦活喺自己世界仲開心啦
屌你老母糖狗
一陣又要改撚過topic
球員版歐字香港邊度買最抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞