[Get Well Soon VDS] 曼聯Who needs DDG暨Onana = NO.1區 [2339]

1001 回覆
30 Like 105 Dislike
創page版主David係朗迷+迪迷嚟
坦一季清晒兩個仲點會撐
無記錯佢屌番人個page有言論自由
唔岩聽就unfollow叫人走
88 greenwood
個Po尷到以為係除暴Go開
似撚到

玩緊隻Game好戇鳩
https://lih.kg/3436181
仲記得佢連出幾個POST幫阿朗講說話,D人屌佢而家依度叫曼聯新聞而唔係阿朗粉絲區,比佢屌唔岩睇就走,要另外一位版主出黎調停先解決D會員怒火
其實佢早幾年已經話咗交畀其他人主理,但會keep住出政治post
近兩年就出嚟迷朗
開心星期五爵連互咬,嬲到出波台公海開po己經鳩

今次搞到去返工台
講真,而家仲反坦好冇良心
祖狗唔俾踢歐洲賽
成日用功臣論黎鬧坦
講真,就算我當曼聯真係有開過約DDG無簽,而之後DDG想簽而曼聯收起左係事實
點解要講到坦同曼聯罪大惡極
依家係你拒絕左曼聯開出既條件,咁曼聯係有權收起張約架wo
極端D講,你拒絕完張約重傷先黎簽係咪都要比你
明明成件事只係好正常兩方傾唔埋,球員完約自由身離隊
明慧
唔係掛, 華荷域有無得諗下
其實係
吉邨蛇下一個係咪吹奏FOJ

[會員去哪兒]NBA休季討論區(6)
https://lih.kg/AmhpABX
#667 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
MAINOO今季波衫號碼由73 改成37
咁FOJ大鑊了,今年可唔可以健康打足成季都有問題
到真係續咗約 下季場場踢到今季尾咁 班友又屌做乜同佢續約架喇 成陣老屎忽球迷味
其實都係睇結果架姐

下季隊波進步左 踢得好睇左 又有成績嘅話

坦咪做得啱囉

但認同係Ddg 續約/離隊件事上面可以做得好睇啲

但Ddg 退落黎做2號 / 走 都係必然嘅事

因為佢根本都啱符合隊波想要嘅踢法
公就佢贏,字就你輸
費sir年代碧咸 史譚 堅尼 雲佬都係咁賣啦
依家DDG係完約唔續 因為真係唔岩洗 仲要本身係超高薪
勉強冇幸福ma
David事跡
朗尼:特登去專門店寫賣朗尼再po上網,一邊叫肥西一邊同反曼大聯盟啲廢老弱智做節目,宣布走嗰幾日特登開直播扮講幾句婉措然後瘋狂恥笑足成粒鐘
牙朗: 點衰都係legend
DDG: 睇廿年波最具代表性唔係舒米高唔係雲達沙,就係迪基亞

華舒福放大假 偕火辣尤物遊船河

今次華舒福(Marcus Rashford)登上遊艇出海玩,一同前行的除了隊友馬拿斯亞之外,亦有不少火辣尤物。有傳媒就拍到華舒福在盡情玩樂之際,身邊有幾位比堅尼女郎,身型豐滿玲瓏浮突,似乎毫不介意「狗仔隊」影相。但亦有網民認為,外間已多番報道華舒福與拍拖多年的未婚妻日前已經分手,大玩特玩亦無可厚非。

一船咁多人影埋當有路
快吹, 想睇沾狗仆街好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞