[Get Well Soon VDS] 曼聯Who needs DDG暨Onana = NO.1區 [2339]

1001 回覆
30 Like 105 Dislike
其實一般情況下 我地球會係DDG呢單野上面如果有咩做錯 肯L定會比好多唔同媒體煲大佢

但到呢一刻 就算係sky, BBC, tier1 source, 其他英國小報都冇乜咩爆炸性嘅野出嚟
都算係間接證明咗 只係雙方和平咁分道揚鑣

好多野只係球迷ff

三件同一季嚟
Testimonial Year 2011
真係冇得頂

鬼佬黑鬼真係正 當眾扯旗都冇俾啲女權屌

Lucia靚好多
班盲反唔會理
好想知佢聽咩歌
The athletic 咪出左黎講
西龍完約都係得沙地有吹過風就知佢實力去到邊喇
就係成撚日顧住marketing,不務正業
迪士尼樂園marketing
聽得太多日文動漫歌
DDG好似係Death Metal迷
其實ddg 續約單野 有冇懶人包
有啲就話佢reject offer 有啲又話冇offer比佢
亂到
🚨 | Harry Maguire has been training three times a day for three weeks. He has been spending time training one on one with Ricardo Carvalho. Maguire wants to fight for his place at #mufc and not give up. 💪💪🔴
[@FabrizioRomano, @liveherewego via @ManUnitedZone_]
有埋onana應該會打高位 想睇下龜點出醜
佢邊有得出,俾盡咪臨尾出嚟守下高波
轉中鋒
好熱血,有火過以前馬達好多
仲要麥龜靚仔過馬達
龜俾領隊棄用,冇自暴自棄,反而主動加操
馬達俾領隊棄用淨係識怨天尤人
我早幾個post已經屌過好多曼迷成撚日要咩柒尊重傳統 尊重名宿
Ddg呢單野睇撚到哂啦
你老味唔岩用就要躝架啦 講咩柒尊重

dalot都大個仔做爸爸了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞