[Get Well Soon VDS] 曼聯Who needs DDG暨Onana = NO.1區 [2339]

1001 回覆
30 Like 105 Dislike
點解一定要完約前確定唔續
兩邊都覺得有機會續到 完季再傾細節 點知兩邊嘅expectation不符 咪唔續 就係咁簡單

退後一萬步講 如果你係站在球會立場
隊波到六月頭重有杯爭緊 真係想唔續個一號龍都唔會提早拎出嚟講啦
如果要站喺球員>球會立場嘅 就不如檢討下自己係咪真係曼聯球迷
有名你叫慢聯
呢d先引到班反曼圍爐嘛
個網又多點擊

你睇下高薪留咗jones咁耐
呢d反曼page有冇出過話曼有人情味既post
全部扮睇唔到,多數只報jones既傷患/不幸等等
一時又屌曼聯唔識搞波剩係出高人工
一時又屌曼聯無人情味唔出高人工續人
好撚亂

而家就係撥亂反正賣撚走晒堆高人工 又屌鳩無人情味
不如請返木仔返嚟皆大歡喜算啦
完晒季喎
球會角度 你比個球員完左約都未諗掂
咪比更多機會個球員同其他隊傾約
個情況咪類似hehe咁 最後想續既時候佢已經同左人簽約
而佢要拖咁耐就係因為未傾得掂Onana同賣盤上未有定案
一早傾掂onana佢就直接話唔續啦
會咁諗個腦應該有問題
平時如果係球員角度出發
球員無約係身
新球會唔洗花錢買球員
咁球員先可以爭取到更大份既合約
宜家合約完咪完
幾時變左如果市場無人爭
球會要養球員到老
一年約收到20M又唔錯
Hehe半季前已經比人截咗啦
佢一年半前已經好失望所以唔想續 嗰陣係on9木狗

「而佢要拖咁耐係因為未傾得掂Onana同賣盤未有定案」
唔知你個結論點得返嚟
即係DDG要睇曼聯簽咩人先決定續唔續 定曼聯要傾掂Onana先決定唔續DDG
前者應該係on9
後者即係佢如果買唔到Onana就會200k續DDG咁無稽?
我指後者
就係覺得曼班膠層真係會咁
無謂拗啦 人都走左
望就望有場紀念賽踢算
咁你都同班反曼一樣有咁嘅前設就無得講
只能夠講有而家依個結果其實好正常 特別係DDG本來人工375k+佢打法唔夾坦
就係大家都因為關係 而好想搵個中間點但其實唔易所以拖到最後 傾唔掂 完
DDG會去邊?去沙地搵錢?
賣到Fred+VDB
補返個Amrabat得唔到
nigga龍搞掂未
On9 but 唔係firm 左去沙地咩

最好簽返朗哥, 再400k 續金手套
再叫jones復出續約
始終佢地係曼聯legend
應該要養到佢地個仔都做埋lengend先岩數
Tier 0
下體+沙地有approach
再唔出手就冇
想知件架仔係咩事 咁撚廢都6m?
價錢係AGENT吹, 買就想買既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞