[Get Well Soon VDS] 曼聯Who needs DDG暨Onana = NO.1區 [2339]

1001 回覆
30 Like 105 Dislike
連續趕走兩個legend,再趕隊長就無人情味了
大家都可以唔洗烏低身行入去部林寶到
原來咁樣就叫侮辱性招數

曼聯一直有意出售中堅哈利馬古尼,但呢位30歲英格蘭國腳坐擁20萬鎊(約200萬港元)周薪,深知一旦轉會難以再獲得高薪合約,所以賴死唔走。根據英國《太陽報》爆料,紅魔鬼主帥坦哈格打算新一季禠奪馬古尼隊長臂章,逼佢離隊。

哈利馬古尼上季英超僅8次擔任正選,但名義上仍然係隊長,佢坐冷板嘅時候多數由般奴費南迪斯擔任隊長,並且表現出優秀領導能力,令坦哈格感到滿意。英國《太陽報》指坦哈格將於未來一星期內宣布,般奴費南迪斯正式成為新隊長。
踢走兩個功臣先踢龜哥走
到時輿論一鋪過反cup讚佢英明
坦蛇心計
隊長唔係legend
趕走佢冇野發生
好正常啫,俾佢繼續坐後備做就真侮辱了
吾有上將麥龜
轉截大腸報 知咩事啦
專斬25
其實ddg單野傾到完季先傾唔掂
約滿離開,所以無farewell
有咩好屌?

利伸:見啲足球fb page都有講,但本身對球迷罵戰啲花生唔係跟得好掂
佢咁撚高人工唔洗開工又必入國家隊咁都侮辱?
Kane Mount KMJ簽晒最多平平地買件後備
打漏咗,係叫佢坐後備做隊長先係侮辱

無得出場做隊長玩鳩佢
本身個Plan 賣到人先會有筆直換龍
Taking advantage of #Chelsea's interest in Dusan Vlahovic, Juventus have asked for Romelu Lukaku + €25million in return.(@Gazzetta_it)
終於知點解佢喺國家隊叫馬古尼,喺曼聯就變麥龜,原來係蘇b遺計,特登踼走球玉同比炸彈DDG
或者Ten 覺得ddg 會留低做二號gk
€25m + LKK = Vlahovic
Find LKK.
成個意甲都係垃圾窮鬼
邊個講做夠十年一定有紀念賽
同埋啱啱先決定唔續 大把例子係之後再補搞啦
有定無都好 尋日話唔續今日拎無紀念賽出嚟鞭就on9
踢法唔啱點留
一號GK踢坦嗰套
一到杯仔又要換返舊嗰套?
其實要屌最多係屌乜都慢
賣盤慢
收購慢
決定續唔續慢

早d賣到盤 早d有budget就早d傾收購
7月前宣布到唔續就乜問題都冇
係拖到完左約成個星期先最後決定唔續 對象係legend黎講就好似冇咁好睇
但都係不完美姐 反黎都on9
要屌就屌格狗拖賣盤
同埋唔好唔記得DDG個Agent係邊個仆街
發覺原來係好多其他隊嘅球迷如獲至寶,承機屌曼聯處理差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞