[Get Well Soon VDS] 曼聯Who needs DDG暨Onana = NO.1區 [2339]

1001 回覆
30 Like 105 Dislike
係更衣室放火影op?
以前hehe好似話佢啲西班牙舊歌好撚難頂
最撚好笑係人哋ddg無講啲咩,成班ddg迷個個讀心神探上身
ddg 好似係 rock友
好熱
佢聽開重金屬
費sir既自傳好似係咪有提過當初雲達沙退休要搵新龍門,最後係紐亞同ddg之中二選一,而費sir係prefer紐亞,不過費sir手下既一個球探強烈推薦ddg,仲講到ddg之後一定會好過紐亞,費sir最後信咗佢曼聯就簽咗紐亞

如果當初費sir無聽到果個球探講,堅持簽咗紐亞既唔知會點呢,不過紐亞無經歷過比哥迪奧拿教果段日子又應該無依家呢個現代化既用波龍門天花板比大家見到
班傻9緊張反曼意見多過自己隊波
紐亞一早比拜仁Mark撚咗
班傻鳩費蛇年代又識講球會最大 冇球員大得過球會 依家又變返legend做乜都要尊重
為左吹奏哥狗 拉埋紐亞落水
真,見到以前蘇狗木狗果陣就嬲
永遠勝利十一人,球員唔好form照出,無戰術
木狗約又亂簽亂續,簽人又比曼聯稅

🚨 NEW: Harry Maguire has been training three times a day in Portugal for almost three weeks. He’s training one on one with Portuguese legend defender Ricardo Carvalho. Maguire still wants to fight for his place at Manchester United and not give up. #MUFC [@FabrizioRomano] 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇵🇹

欣賞隊長咁有heart,但我話知你一日操10課咩,大家唔夾就唔夾架啦,勉強留係度真係冇意思
龍門任佢擺
好過乜都唔做
雖然都係閪
飄移境界 不想一世只想一"秒"去放大
唔好話曼聯 佢呢個狀態唔操吓冇乜好球會想接
silent guardian
train 幾撚多課都train 唔撚到你個閪腦啦
躝啦 屌你老母
佢地想要既領隊係有哥狗能力同成績既sob
佢好似鐘意聽heavy metal
撚羊尊重啦
咁撚樣都得? 朗隊同ddg都係球會legend
朗隊就肥西前肥西後
Ddg就有理無理屌左球會先
Shaw都話會miss佢 除咗佢播啲歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞