[Get Well Soon VDS] 曼聯Who needs DDG暨Onana = NO.1區 [2339]

1001 回覆
30 Like 105 Dislike
黑鳩
有呢句即係擺返ddg牛油手啲gif出黎啦
Manchester United are not negotiating for any other 1st goalkeeper than André Onana at this stage. 🔴🇨🇲 #MUFC

Contacts took place with 2/3 candidates but nothing advanced — all in standby since Wednesday as ten Hag only wants Onana.

Deal expected to be done/sealed next week.
咁你準備定一堆都得
人哋同傳媒講唔通公開屌球員廢?
你條垃圾返出過工未?
ddg真係值得喺奧脫福同球迷say goodbye
已經唔求一定要有前四喇wo
始終今年唔夠錢買人
只求踢得好好睇睇有form都唔得?
我地係冇budget遮
買d人都全部係坦蛇想要啦
小弟正式加入「反曼大軍」
曼聯係 De Gea 離隊呢件事上既處理手法
我認為比起當年 Casillas 自己係記者會上宣佈要離開皇馬更加過份
唔係話咩球員凌駕球會
一個球員,領隊唔啱用絕對可以棄用
當年哥帥亦都棄用Joe Hart
但人地係明刀明槍講左你同我套波唔夾
快手快腳俾時間你搵其他球會
迪基亞係曼聯史上出場次數第七多既球員
係費格遜年代唯一一位仍然在陣既球員
近年縱使偶有失誤
但更加多出現既係「要不是迪基亞」既時刻
以對待一位球會Legend黎講
呢個離隊方式
都可以話係我見過最差既一個
係咁唔想用既
咪早兩個月講定唔續囉
起碼最後一場主場賽事可以同支持者謝幕講再見
而唔係要球員自己係社交網路平台度講
其實呢個情況女士可能比男士更易理解
就好似你擺到明話晒俾全世界人知你想溝第二條女(Onana)
但係因為呢一刻你仲未追到手
於是就諗住拖住個正印先
拖到真係溝到喇
先至同你講分手
仲要球員早排先至話願意減薪續約
球會都話OK
點知曼聯去到最後一刻彈弓手
非大球會所為
人人睇波既角度都唔同
即係我覺得
你間球會咁冇人情味
就算你幾勁點樣東山再起贏幾多波又咩皇朝魔性都冇用
我都會打從心底睇你唔起
亦都所以
我近年係一直鼓勵足球員就係應該向上流向錢進
唔使同球會講咁多咩忠誠
因為「我將真心向明月,奈何明月照溝渠」
你既忠誠到頭來
未必會得到別人既讚賞
華迪既故事當然係令人欣賞
但球壇上係更加多迪基亞
雲加退休後盡量都只做一個中立球迷
每個星期都只係想睇多一兩場好波
不過係2023年既夏天
我決定正式反曼
咁多年都淨係識一個月淨係傾一單
用咗成個六月搞mount
而家準備成個七月搞onana
重有三日就踢季前賽
到依刻都未諗掂買咩人
wfc
The United Stand
@UnitedStandMUFC
🚨 Harry Maguire will hold talks with Erik ten Hag in the next days. [@FabrizioRomano, @caughtoffside] #mufc
Chur盡核心就一定,睇下換左龍keep到多啲控球率控住嚟踢體力會唔會好少少
咁燥做乜 有話唔鍾意咩
望阿福下季繼續生性啦
成隊得佢一個有突破能力
麥巴比夠薑就過黎曼聯用一季證明自己
做第五中堅 排得仲後過shaw 唔肯就走
同光頭佬玩
躝得未
夠薑就過黎證明自己踢到迫搶 勁過夏撚 跟到C朗
我當最後入到龍門同一個前鋒
但一睇堆後備真係
閘還可以
中堅白lin還可以但龜
兩翼後備有加拿祖辛祖都可以
中場中大力應該會轉做後備同猛輪換
但米路傷停就要mctom頂 最好都要買返個有少少質素 始終fred應該走
攻中般踢9成 猛/大力可以頂下
龍無後備 除非甸軒唔走
前鋒馬9條友唔走都唔會踢得多 真係買賀龍鋒線級數唔夠 買到Kane就完美
仲幾日,拿拿聲今晚上坦屋企傾幾時走啦
傾坦幾時走?
你估費sir 個陣俾人屌得少?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞