[Get Well Soon VDS] 曼聯Who needs DDG暨Onana = NO.1區 [2339]

1001 回覆
30 Like 105 Dislike
其實你知佢地傾左啲咩野內容咩
DDG都未出聲屌柒球會唔尊重
你地班仆街仔就衝晒出黎
學埋出面啲濕鳩反曼page鳩up埋一份 仲要FF埋啲情節
我而家著眼既係點樣整返場紀念賽俾DDG
近年就係多咗班咁既傻鳩
驚俾人話死忠盲撐啊,唔夠「中立持平」啊
就走去同人哋隊球迷埋堆互含圍爐

明明自己隊波有啲位根本俾人老屈既,都有理無理加多腳踩左先
好似牙朗單野咁,玩撚到咁串我尊重你老味咩
踢你走咪踢你走囉成日legend legend,走去支持埋哂d無鳩謂既特權
但你唔清楚個Fact就屌
原因係因為出面好多人屌
你咁撚精我真係唔夠你嚟
Ddg
屌你老味屌班名宿多嘴搞屎棍個時又唔撚見佢哋話球隊legend所以唔好屌名宿?
有咩好討論
而家咪就係叫你假設做曼聯PR會點處理
正如你上面講無人知背後係點,所有野都係假設,雙方官方回應都只係講合約到期唔再續約,多謝大家,咁仲有咩尊唔尊重問題
報紙佬乜鳩都講一餐架啦,一年到晚咁多鳩吹新聞,最後有幾多係真

當初吹到福仔叫500k人工,佢自己都出嚟澄清咪老屈
因為全世界唔止得你一個弱智

嗰陣吹到福仔獅子開大口, 佢頂唔順先出嚟
咁多報紙鳩吹, 理得幾多個
睇落球會有咩問題?
傾到7月頭達成唔到共識
雙方發聲明宣佈離隊
好撚正路

可以傾新龍門
但又唔可以同DDG續約時間上重疊
因為有咩消息都係唔尊重DDG
🚨JUST IN:

Harry Maguire is set to officially lose the captain’s armband at Manchester United this week even if he stays put. @SunSport

迪哥
佢地眼中
曼聯處理件事做唔到100分
就係唔尊重
明未
No respect
唯一尊重既做法係高薪續DDG
500k不是夢
識得製造不在場證明 靠白手套殺人
你玩政治同坦一樣咁犀利
俾佢做埋上年仁至義盡
Marketing好有冠軍?而家曼聯係咪保險公司?
狗餅蛇有內幕?
撚羊爭少少10年,宗師話自己搞無人睇

同一代人等埋ddg一齊搞啱啱好
以前拉膠同美斯一齊psg都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞