[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (128) 王鋒尾後針 10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
wing: 呢單野唔係我跟開,有請collar 成員
屌 聽完啦 咪17:55囉
留言都有人咁講
佢當時係話呀澤講句嘢先搞到依家咁
佢當日明明有咁講呀澤
其實我覺得直接講完全冇問題

呢件事你係有做得唔啱嘅地方,我明白你有你嘅難處,不過唔等於可以咁樣去處理。既然錯咗咁就認,要道歉嘅就道歉,要改善嘅就改善,你如果係真誠咁去道歉同埋改過,大家一定會感受到

咁樣一樣可以好好睇睇

有時人做錯嘢,俾人屌幾下唔係壞事
就係因為咁耐以來節目組冇人屌佢不特止,仲包庇佢,啲人先咁嬲咋嘛
圍內?藍組都未必個個知啦

如果連藍組都知
證明佢班人都幾口疏
咁唔同你講係正常

同埋我唔知點解大家已經expect紅組個個都知
就算當下公開講都唔應該
好有背後講閒話feel
咁又係 比著我都唔會提
不過viu放大左
nathan 對住14日既隊友都逼到咁

好難想像佢對住幾年既女朋友平時會點精神虐待
我睇完個part 覺得tsoul 同 kc都唔算橕王鋒啦
可以將兩個唔算太撐嘅人剪到變撐
同cctvb嘅新聞訪問剪接師有得揮
你個樣好很唔開心喎
快啲講出嚟 同大家分享下
其實mirror12個 折骨ben pix3l mc error
咁多個加埋一季嘅話 十強會係咩人物
所以做藝人講嘢係要小心
啲記者咪好興問藝人啲fd既感情事
醒目既通常都叫記者問返佢本人
老實
Soching喺collar本身都接近上弦級數
唱跳綜藝實力平均 都係一上台就好charm嘅人

如果viu當時處理得好啲
同唔消費mo同soching出mirror、collar新歌
Soching未必咁有決心退團
(50%係因為情勒牧師)

依家collar基本睇唔到前路咁滯
同埋講真 我覺得王鋒唔啱做明星 覺得佢油膩
但佢今次都算躺開心扉認錯 講到懷疑自己為人wo 雖然大家有權繼續追擊佢 但又唔好講到佢唔真誠認錯
其實佢認晒死狗 Tsoul kc 正常都講兩句幫佢兜
老師3萬view 了

https://youtu.be/QeUaCFoRFWo

暫時20強最高view
之前已經有post話佢控制狂嚟
唔知幾成真
今屆view數真係勁低
睇埋黎緊團綜點
早幾日機場仲好多fans (後生仔為主)
建議diutv收購lollytalk,擺番day、ivy so同candy入去
Marf就solo
其他人就是但啦
有啲分開咗2條 taco 有條好似最高
啲高層縮喺後面 正正式式開個記招都唔識
想冷處理過關
tsoul 同 kc 係扮公正, 兩個都屌,
kc 話邪念, tsoul 就話唔應該拎出嚟講

不過點諗到 tsoul 會咁講出嚟..
高層縮都算,經理人縮真係cls
雖然唔鍾意英皇
但霍汶希真係好佢好多
一般人造星都睇到悶la

星1-4 已經乜都有
dancer 一大堆, 唱歌有jer mc mike , 偶像無可能過到鏡
其實唔知點先決定仲比唔比機會一個人

好似鄭秀文咁 以前比人屌鄭臭四出晒名

咁多年過後都變洗甩晒
牧師自己做半日看護都屌曬鬼
諗唔到 soching 照顧阿MO有幾辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞