[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (128) 王鋒尾後針 10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
其實我覺得可以睇下足本版會詳盡少少
但唔係個個都有興趣睇

mirror演唱會事件就已經睇得出
viu根本啲PR係垃圾
點解kc無人屌
如果香印講多少少嘢
可能會有人有興趣睇下
當年星1係花絮都睇得唔夠喉嘅程度
大合唱凡星嗰陣,香印唔識唱+睇唔明歌詞個樣好cute
澳門之旅幾時拍?
嗰時Nathan條女死咗未?
今年決賽竟然foul到得翻4個參賽者
大家打算點投
見到啲退唔哂地有白邊嘅圖就心肌梗塞
Diutv連大show嘅graphic都咁撚求其
係Error自己救自己嗰啲叫做得好少少
viu其他大大小小嘅事啲pr都係做到錯晒
點可能無Ash
poki兩次翻生其實都係靠mike
3爺果單不了了之自己冷處理,之後廣告走曬

viu 入面講pr一定係LM
應該開記招正式交待嘅演唱會事件佢哋唔開
唔應該開記招嘅collar退團就開
仲要唔係經理人交待,而係交俾啲女自己講
佢哋幾時識開番個公關部門執屎
好哋哋一單嘢都可以變真人show咁日日上演
soching退團記者會真心cls
叫七個女仔出嚟受耙係咩玩法
全間公司都覺得係咁
死撚得啦
啱啱睇返足本版覺得tsoul都係比人惡剪喎
睇節目嗰陣覺得tsoul 個意思係呀澤唔講嗰句嘢就唔會有咁多事發生(王鋒比人鬧)
但足本版個意思係
呀澤唔喺嗰刻講嗰句嘢無論邊組輸都未必會令到佢地個關係惡化成咁
Taco/樂樂+Jason換做工佬Ash啦
Jason打手都覺得佢solo表現唔會係頭十
痴撚線兩晚無睇估唔到去到十強特輯仲講緊鋒澤單野
睇完決定決賽投taco / n亨
啱啱睇完 真心覺得diutv剪咗啲乜撚野出黎
同埋Tsoul最後叫王鋒好應該當時就講出黎
呢句電視有冇播?
講事實=邪念
做bro=要食死貓
真係屌你老母

你地入到10強就可以瘋狂洗白
扮曬公道、各打五十大板
呀澤呢?乜L都無
街外人唔知,以為佢係煩膠搞事
好嘔心呀貓哭老鼠

個隻nathan又係垃圾
害死自己條女仲要爆人私隱
做隊長比你講又唔講 又要喊虎喊忽
人地唔想同你講 又唔撚得 又嬲 你大帝咩屌
有Anson Wong添喎
Tsoul Jason換 做工 Ash
樂樂會輸比ash/做工佬咩
唔好啦 最多Jason換ash
Nathan三大廢契之一不意外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞