[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (128) 王鋒尾後針 10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
直接屌個真人先爽
差唔多時間死喎
廣告費袋足 都交返啲學費出PR啦
Mirror collar 獲獲新鮮獲獲金
呢幾日二三契爭住出嚟柒幫大契擋刀
Tim退賽真係好可惜,佢唱得好好
其實今年covid都已經冇乜嘢,get唔到退賽嘅必要
我唔會追擊佢,但我都唔會想支持佢同見到佢,因為佢冇位值得人睇到
佢態度唔得
放唔低自己 唔夠真

如果佢好似poki咁不停貶低自己

直接話自己係廢、係一個仆街!
我嗰刻覺得自己係一個小人,我唔敢面對大家
對唔住自己 對唔住呀澤 對唔住兩組人
啲人鬧我嘅cm我睇到哂 i own it
然後爆喊

話唔定可以扭轉一部分人觀感
Poki啲死忠咪鐘意依啲

Poki識玩 佢唔識
fb 見到d 人話尾後針嘅fans 叫銀針粉

誤會咗啲乜?

好似??

咁搶口得唔得㗎
有冇人聽日會去?
亨把聲贏
我又明喎
因為我都成日問啲frd有冇feel 有冇料 有冇先
佢地都答我 有
類似問人地 喂 掂唔掂呀 得唔得呀
佢地答你掂呀 咁
如果我無聽錯
王蜂仲話自己唔小心做依個決定(?)

點唔小心法???
香港腳發作所以跳落台?

佢最大問題係到依一刻
都唔認自己有問題
頭15分鐘都無心機睇
到底佢剪得唔好定係我過度活躍
唔覺KC有幫住王鋒wo
佢自己都講,佢嗰下覺得搞咩呀?
Bro都咁
即係佢都覺得王鋒嗰下唔啱
佢叫王鋒自己講返件事出嚟
其實睇得出佢哋個個都原諒咗佢
其實關事的人都原諒咗佢,寬恕咗佢
唔關事嘅人咁執着做咩?
(你可以話阿澤唔原諒佢,但係冇人知佢自己又冇講)
佢咩事?啱啱係fb見到d人話原本想投佢現在不了,而家準備追番post
專注力不足建議去睇醫生
唔想同人逼 啲人應該好早霸位
安在家中睇Live算
你無問題
今晚推得好慢
個個都話悶
佢自己都講,佢嗰下覺得搞咩呀?
Bro都咁

佢唔係指阿澤唔應該喺台上面講咩?
呢個解答🈶🈶🈶🈶🈶🈶feel到自己開始老
諗住去食個lunch順便佛系去睇吓
呢個plot twist真係好勁
仲要只係一集濕鳩廣告番外篇
真係悶
啲人又無乜火花 變得香印ash好睇
希晉上鏡都冇乜嘢但係偏悶
Nathan長期死左身邊人樣咁
我開電視都想開開心心姐望到我都emo埋
問下diutv 點解久唔久就用火水救火?20強tsoul airtime 又撩返起件事,連澳門玩水臨尾都要咁
好似唔想觀眾丟淡件事咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞