[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (128) 王鋒尾後針 10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
仲有身為十強連前傳都唔識跳 無尊重過個節目
記得好似亨仔、lyman、ash、taco係唔拉其他人落水下提自己唔好

歡迎補充Snoopy一講普通話我自動撳電話
但係其實之後決賽 99個都要返嚟跳架喎
唱親都英文歌,響香港出道唱英國啊?
其實我覺得Nathan係當圍內傾先提
係導演同剪接問題 唔怪得佢
乜春呀屌
我哋聽錯嗎
播出嚟佢明明係話
如果當初呀澤無咁講出嚟 後面一連串嘅嘢就唔會發生

依家又話唔係咁講
係咪當時講錯嘢呀
佢掌握到拆彈最重要嘅元素 時間

補圖
所以佢意思係
王鋒無當澤係朋友
王鋒做錯咗
但如果王鋒無當澤係朋友,係咪姐係唔駛道歉
其實kc好慘 努力又唔搞是非 表現幾好
但只因viu捧殺就咁
我自己睇幾鍾意佢
睇住wf個可憐樣唔知點好
佢最後果句總結都係:david 太遲表達自己

即係nathan 自己無錯無遺憾 純粹借呢個機會屌柒david
呢個係KC唔係tsoul 喎,不過真係面對面仲要之後有機會做同事,另一個走咗咁耐真係好難講到咁白屌既
本身已經唔打算理王鋒 但viu硬係鍾意撩起觀眾把火 仲要燒埋其他參賽者
極不支持各打五十大板嘅言論 其實件事當刻發生就係咁短咁簡單 事實就係你改咗step 就係錯 你咪好好認自己怕輸 想贏 所以嗰刻做咗呢個決定想突出自己囉
唔需要言語之間去講其他藉口架 咁大個人你冇可能唔清楚自己當刻做咗乜同埋點解咁做
其他人講嘅嗰種「佢係錯 但你都唔應該即刻講出嚟」心態真係好差 仲要由dancer把口講出嚟 我懷疑跳舞圈係咪都接受到呢種卑鄙嘅比賽手段咁嘅話你地真係冇體育精神
我覺得如果你地唔識pr唔識講嘢真係可以講少兩句 中間各打五十大板真係可以唔洗講 驚尷尬咪讚下佢呢下敢講出嚟好有勇氣咪算 講多錯多做人有pr真係好重要
睇個半鐘嘅節目都可以搞到觀眾躁埋
唔好再提樂樂呢個人,唱歌完全唔掂,又作狀。
https://www.facebook.com/groups/idolacademyforum/permalink/3510645125837313/?mibextid=DcJ9fc
有人cut番kc嗰段
我覺得正常人當刻見到都not ok lor
問非所答
最後一句都係話緊人
遺憾左d咩

其實誤會咗啲乜, 不如講清楚啦
你咁講, 有2個小誤會, 1個大誤會

又話自己清楚曬件事

我都唔想你畀人屌
佢唔出聲影硬照都呃得下人
一出聲真係gao唔掂
佢無諗得咁多 有病其實係私隱嚟
我諗佢個意思係話:唔好對住評判講, 事後講件事唔會搞咁大

不過我覺得澤即場講無乜問題, KC 都話有無搞錯
正常團隊dance 應該要有團隊精神

跳舞唔係可以亂即興, 有好多危險動作, 只不過今次無出事所以只講道德層面, 比打手spin 去「又唔係好大件事」
佢明明話係呀澤㗎喎
見啲人話唔投佢又夾硬扭

好失望
啲dancer成日sell義氣sell熱血sell夠真

呀mo係kc老友 出事又大大力屌
轉個頭就做埋viu契仔

Tsoul都係講自己睇法
要預咗個個都有唔同解讀
見風向唔對路 就急急腳劃清界線
當觀眾係金魚
佢依家道歉都係道比觀眾睇咋ma
牙澤就算唔係朋友, 對佢將來都無影響
冇尾後針嘅話播完都未必爆到100個post
妖 依家又重聽緊 好煩 16分鐘開始
佢仲話毒針同佢講對唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞