[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (128) 王鋒尾後針 10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
Viu
放過呀澤好嗎?心臟好強大既人 都唔會頂得住一而再再而三咁比人擺上檯惡剪
玩撚完呀澤未呀 廢導寶姐心地咁撚差 想夾埋網民網暴呀澤

一早60 強已foul 之後澤都好好幫ash做dancer
講真如果澤真係人品好衰 會幫人做dancer?

佢同藍紅組人都fd 又同Andy+Adam sang夾歌
佢係咁黑人憎啲人會同佢fd?
收手啦 viu 香港人依幾年發生既野 點會接受隻廢契出茅招
所以我嘅選擇係唔睇佢囉
已經唔想再屌 冇咩意思
支持阿澤好慘 比前老友跣完一鑊 仲要foul咗出局都持續被節目組狙擊
本身都真係鍾意佢多過隻蜂 明明佢順眼好多
T soul ig story
Ig story
個story仲喺度
你失憶定10後?唔記得黑鮑同失婚
仲有頂包
Sor 咁小美 Paco果啲勁啲啦
有人送左隻連豬俾做工佬
連登打工仔應該好中意,連出3個story都係連豬

而家單野除非阿澤話唔追究或者已經原諒咗王鋒
如果唔係討論黎都冇意義
再者節目已經完咗 下次見到佢地已經係係決賽
應該唔會再有機會提及呢件事了
其實係 佢衰在後面越講越縮 最後又跟隊各打五十大板批判返阿澤 所以佢亦冇tsoul嗰邊咁群情洶湧
佢份人好似受人影響

成日又話要做自己又盛
唔單止係接受唔到人出茅招
更重要係冇可能blame返個victim企出嚟發聲defend自己同隊友囉

呢件事嘅輿論大局已定㗎喇 不停拖返阿澤出嚟意圖逆轉都係嘥氣 咪咁肉酸啦
雖然佢隻連豬似翻版 但佢同隻連豬自拍好得意佢個樣都有啲似連豬
想睇佢扮連豬跳
佢呢個句式 “如果唔係_______,就唔會有一連串事件發生” 個空白位有好多嘢可以填落去都係平鋪直敍㗎喎。

可以係如果唔係王鋒改step,如果唔係咁樣分組,如果唔係呢兩組battle...

佢句嘢表面係平鋪直敍,但如果佢唔係覺得呢個係關鍵位,做乜要強調呢樣嘢?
所以佢咁講咪代表佢認為阿澤唔應該講,同埋係因為阿澤令到一連串嘅事件發生囉
下但呢句我喺電視版都有聽到啵
下唔係話決心做跳舞明星?

誤會咗啲乜?

好似??

咁搶口得唔得㗎
如果我無聽錯
王蜂仲話自己唔小心做依個決定(?)

點唔小心法???
香港腳發作所以跳落台?

佢最大問題係到依一刻
都唔認自己有問題

公道講我覺得佢真係一念之差而矛招改step,覺得佢好急功近利無考慮到會陰左阿澤,而唔係起始動機就係為陰人而做

唔啱就一定架喇太遲公開道歉,但我一直唔覺得佢動機就係陰人,佢動機係想贏而結果陰左人
sammi 真係有誠意咁知以前嘅自己係錯嘅
meanwhile 後尾針個道歉聲名連澤個名都無
Carson…
睇完唔覺王蜂有真心承認錯誤, 好似比人迫, 跟住做場戲出黎
我其實唔明點解要爆房先講, 咁個一刻評判就要FOUL人, 梗係比評判知發生乜事, 而佢講既係事實喎
就好似打官司咁, 個官都判左, 啲人之後講乜, 對我裁決都唔會有影響
https://youtube.com/watch?v=Bvl3MgAvSf4&feature=share7
17:50

足本版,佢完整句子就係 ”其實阿澤唔講果句嘢,係唔會有一連串嘅事情發生"

但佢ig story 話自己想講完全係截然不同嘅意思

其實佢係咪唔知viutv有擺足本上網諗住老作過骨
照你邏輯黃鋒咁多隊友撐佢,連對面隊Andy Kingston都出聲support,加上以前鋒澤跳舞圈啲人都撐黃鋒,唔通又可以反證黃鋒係呢件事冇做錯??

其實好多野都唔係非黑即白,但唔知點解有啲人要講到好似雞蛋與高牆咁,然後自己代入做雞蛋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞