[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (128) 王鋒尾後針 10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
公道講

Tsoul喺第二round嗰陣係明顯有怪王蜂
但唔係完咗嗰下 佢自己都講後台先知來龍去脈

怪嗰下係
宣布foul澤嘅時候
Tsoul o嘴兼即刻望向王蜂
覺得係佢累對方出局

不過Tsoul的確有幫王蜂洗白
話kim退賽、話佢哋全部病到死死下、話改咗好多step

同時睇得出班人接納返王蜂

仲要個樣本身都唔係討好
曲?
睇得出王鋒係好有自尊既人
你要佢做到Poki咁係好難
好似ocamp亂起哄咁
自己好hyper 其他人心諗jm9

最慘係連自己回望ocamp嗰段日子都覺得唔知high乜鳩自己感動自己

佢哋係依隻feel觀眾唔係得dancer睇
開頭講一陣嚟突出自己可以
成班人講就好煩
依個Bro 可以咁解
1 毒針 又話Bro 咁唔應該為咗贏 而不澤手段啦喂
2 呀澤 又話Bro 咁唔應該當下對住評判投訴囉 有咩咪完咗再講
T乜春 直頭係2
KC 偏向1 多啲
係囉
好i仔feel但又無突出talent
藍組d人正到
十強都塞唔曬
無做工,

我幫你頂住
你快D Del acc
對佢完全冇好感睇完今日個集大大扣分
爆人有情緒病真係cls 平時講嘢談吐又mk
得個殻 懶係藝術家style咁樣 我情願睇andy好過
咁佢連唯一優點都無埋
自尊唔係用喺依啲時候
佢覺得自己有 就應該尊重自己憑實力贏
新人入得依個圈 自尊係唔值錢 佢唔明

睇返99 preround同第一round嘅post
我都幾肯定如果無件事
佢係連登第一大契仔

恭喜王蜂憑實力輸哂啲支持
希望你睇到
佢今次講到因為呢件事懷疑自己嘅為人,總算肯承認呢件事上自己係卑鄙的
可惜最後出到街,又俾人再屌過其實唔肯放過佢嘅係viu
每次聽香印講真心說話都好有營養

好慘喎
咁咪要幫人試毒
會唔會死架
聽佢講野就知係果d
毫無氣質既mk仔feel
佢哋全部都唔係阿澤喎 梗係可以事後孔明咁講話阿澤嗰刻衝動唔應該喺台上講出嚟啦
到時如果因為呢個失誤(雖然唔係阿澤嘅失誤)而搞到紅組輸咗 阿澤咪覺得關自己事囉 佢又點知啲隊友會唔會怪責佢
上個po有人用踢波嚟做比喻 落場踢波對家犯規都要即時提出 乜過後提出有用架咩?到時已成定局 啲評判唔可以改燈 咁到時可以點算?
我係支持當刻要講出嚟架 過後輸咗你就算講一千次一萬次都唔會令件事有改變 後悔都冇用
佢二十強表演其實幾無誠意
佢歌唱實力 未去到 企定定唱已經係一個表演嘅lv

而且談吐個tone真係要改太mk 唔識收放自如
覺得佢有啲自視過高

Andy係嗰組唯一有sense嘅人
得佢ban橙海
搵poki 比真係痴線
poki 本身垃圾級數地底泥, 唱又唔得搞笑又唔得, 唯一特色就係好酒肉朋友果隻大聲講大聲笑

王峰係賤但99強都叫一個合格有凸既 dancer
Lm
死mk 同毒撚永遠夾唔到

佢唔明david 唔係唔想講, 係唔想同你講
因為知你d 死mk 聽完轉頭會周圍唱
依家講緊係態度比較你就轉移重點搵實力比
Poki廢極都會認自己廢 認自己係垃圾
仲要已經出咗道

王蜂未出道 連認件事都話自己係唔小心
唔知可以有乜撚嘢偶包

如果態度同實力可以一齊講
王蜂直頭廢撚過poki比佢更地底泥
你素人嚟咋大佬
我睇果下都心諗 有冇諗過係人哋唔想同你講
好心俾啲空間人 人哋想講自然會同你講
Nathan去到最後嗰句都係話緊david太遲識表達自己係一個遺憾
但佢suggest嘅歌對班mk細路嚟講又太舊太難唱
王菲喎夢中人喎
陳蕾調David 去mk 組都害死佢
搞到比成班mk排斥
閪son仲屌佢收埋自己,唔通喺鏡頭面前話自己有抑鬱症
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞