[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (128) 王鋒尾後針 10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
冇呀同王鋒一開始喺到喊嘅時候kc 都有一句話 :有d野(我get 到係道歉)要你自己親口講出嚟 出自你把口先會解決到 都比節目剪走咗
節目組真係反社會人格 親手玩鳩d 契仔
唔係咁邊有話題
呀我講錯 佢最後係話如果王鋒真係當阿澤係朋友
就要真係承認當下係做咗呢個改動

其實Tsoul冇撐王鋒喎 惡剪到傻
一集拉低哂三大契仔好感度
製作組真係柒到仆街
但tsoul有講話如果澤無講就唔會發生後面嘅風波
唔知viu有無斷章取義惡剪佢啦就
足本版多好多嘢睇
tsoul真係一句輸哂 無得幫 個源頭係鋒改step但拋返個波話係澤講出聲
KC comment呢件事又無乜嘢
nathan又on9爆人病
snoopy食兩餸飯先係我想睇到嘅足本嘢
佢只係話最起碼唔會影響到佢哋2個嘅關係咁咋,所以佢都係覺得澤唔應該講出嚟搞到而家咁
想自己p過
p個剩係呢4個嘅version
仲有爆咗王鋒成組都中covid
咁點解得tim一個退賽
咪臭係 咩唔成熟都係bullshit
受害者比人foul左,仲要比你地鞭?討論?
班契仔用下腦收下巴口啦屌
做工佬廿強癲㗎喎
Tsoul一係唔好比回應
一係就屌9王蜂
而家仲要blame the victim
呀澤唔講就無咁大件事?

由一開始條仆街自私精黄蜂唔改舞就真係完全無事發生啦

我就認為澤係要即場講先岩
大佬比賽緊 咁樣比人臨時改舞喎
參加得比賽都有求勝心。
但唔係要用手段去求勝囉

加上舞者都有團火起度。咁都要忍?屎都食得啦

黄蜂你點道歉都無用啦 由當刻決定要出術既時候
你既人格已經破晒產

恭喜成為我最討厭的造星參賽者第一名
其實我記得當初嗰集一播
都有啲人同Tsoul一樣覺得點解唔係爆房先講
但有啲人就覺得要即場講捍衛番件事
呢啲野真係兩睇
只係見有人覺得Tsoul咁樣=撐王鋒
其實又唔算撐 至少佢都有話好應該要承認自己改咗野
我覺得無啦啦俾人點名黎講呢個回應算差唔多
只係電視播出黎剪接下都幾撚差下
邊度有足本睇?
想贏掛 佢話tim 王鋒大邦都病到死咁 咁tim 話自己係covid 啫係根本全部都中晒covid
同話tim 係quit group式消失 聽落仲有花生食
樂樂唔係對亨仔
佢入左啦
支持
明明輯相影得唔算差
diutv 個youtube
viu剪接部係咪諗住反正都救唔返王峰
不如搵多幾個攬炒
睇完今集仍然貫徹始終all in 香印
覺得唱歌嚟講樂樂>N亨
史稱火燒連環船
我覺得拍緊野王鋒又兜口兜面坐喺到佢地話咩自己道德底線比較高呀同情呀澤其實都講得好出面冇撐王鋒
如果聽日東港城有人舉牌反寶姐就正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞