[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (128) 王鋒尾後針 10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
T狗,不了仲惗住出個Story幫自己洗白,當觀眾聾定弱智
原來佢地去澳門有搵Jason㗎
仲坐Jason車
係節目組唔搵佢唔拍佢啫

https://www.instagram.com/p/CuKbrkZSfhm/?igshid=Y2IzZGU1MTFhOQ==
想佢地一係就做戲做全套
比晒劇本每個人講
而家好似節目組成功拉到人落水咁
哩種玩法喺以前MIRROR GO都係咁玩
好心唔好再延續落去 又唔係好睇又辛苦

至於寶姐就彈開啦 又廢又西
個廣告特輯5月中已經拍咗
證明王鋒節目未出街之前已經有懺悔過
而節目組係一早炎上時已經有依啲footage
但唔知咩原因唔俾佢回應,過咗好耐王鋒先至係IG上道歉,但又到喉唔到肺,阿澤個名都冇提下
亦將依啲懺悔footage留到佢星途盡毀先至播,再
搞死多兩個參賽者

viutv果然係世界級
擺明批評緊啊澤
今屆個監製咁廢 識鬼寫劇本洗白咩
呀澤單嘢越搞越衰就知佢唔識搞PR
如果係花姐做監製 一定唔會做得咁差
甚至60強嗰時已經逼鳩Rosa同Jay Fung Foul走隻尾後針
想要錢去打劫 動機唔係想劫人錢
又有pr又想幫王蜂洗白
真係唔明viu點解又契埋啲咁嘅人
又懶又廢
一個人成唔成功會唔會紅
除咗外表 仲要睇佢有冇諗法有冇料 肯唔肯為達成目標去努力
努力係做出嚟 唔係用把口扮出嚟(Nathan連扮都冇扮
捧埋哂啲淨係想威想紅想搵錢食女嘅mk
就算紅到一陣都唔會長久啦 嘥資源
仲要我真係get唔到Nathan個樣
解釋好勉強
睇完呢集 好憎nathan
有冇諗過人哋有情緒病已經好辛苦
仲要係電視講人啲嘢 屌你老母
救唔返架啦,Tsoul個分析根本邏輯有錯誤,倒果為因誤導觀眾
王蜂比賽時轉Step無跟排練跳令阿澤接唔到動作明明係因
阿澤當場拆穿王蜂先係果
歸根究底如果王蜂比賽時跟返排練去跳就唔會有後面啲Drama
而家反而走去怪受害者阿澤情商低唔忍得即場拆穿有問題...
spin得咁免強制作組都仲播出嚟
懷疑唔知係咪想搵Tsoul出嚟分散火力救王蜂

王蜂每次講返呢件事總係要話自己為咗同組兄弟先咁做又係假到爆
如果佢真係睇兄弟睇得咁重就唔會選擇跣另一個識咗咁耐嘅兄弟啦
再開口埋口講為保住組員先咁做真係永世都翻唔到身
倒不如一早承認自己單純怕輸所以連兄弟都跣 係個PK仲好
唔係喊晒口咁道歉就一定值得原諒 尤其當事人仲未知自己錯乜
製作組想幫王蜂翻身真係要聰明少少
觀眾都唔係個個傻仔任你spin
王蜂讀咁多書都衰衰格格咁
牙澤唔串佢唔識做隊長先
大家投左kc 未
mirror演唱會事件都搞死咗mirror同collar啦
viu嘅PR喺搞死自己藝人方面真係唔係浪得虛名
tsoul kc 諗住幫黃蜂洗白
點知間接爆咗自己人格有問題 笑撚死
我都覺得玩啲擺落口嘅嘢過晒時
同埋唔同Mirror Go
人地仲要備賽
澳門遊真係5月中拍?
點解佢地個口吻,王澤同牙澤單野好似發酵左好耐咁
明明未播,佢地都未知公眾點睇

定係造星班仔內部都長期講緊呢件事越傾越烈
澳門遊真係5月中拍?
點解佢地個口吻,王同牙澤單野好似發酵左好耐咁
明明未播,佢地都未知公眾點睇

定係造星班仔內部都長期講緊呢件事越傾越烈
又3件自爆
係啦 尾後針事件之後tsoul嗰組下一個item 係串對面出cheat 同埋 要同d fake frd 講聲拜拜
王鋒自己都話呢件事之後佢覺得自己好難去接近大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞