[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (128) 王鋒尾後針 10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
真 佢廿強個表演其實唔係咁差
只不過捧殺又對住carson贏左 就比人屌到話跳舞都甩又剩 雖然個rap真係鬼食泥 唔值得贏
Carson高音唔銀耳 等左唔知幾多個鐘 朝早7點都唱到咁 耳機出問題都唱到咁既技巧野唔在講 贏在超越左語言 聽唔明都感動
然後最尾果段廣東話唱得勁撚正 最後一句韓式呼吸J撚左十萬九千次 懷疑係知自己輸硬先咁有感情
暫時成個造星v 感情上 無一個超越到
一路都有留意佢 剪到隱形人咁好唔抵 見佢地d bts佢個人都幾on9幾fun下
尾後針嗰啲嘢唔係重點 總之王鋒點都黑人憎

但係Nathan爆人阿媽野 呢個好大問題
即使係佢爆出嚟 節目組應該要剪咗佢
強尼作為一個moderator嘅角色其實當下應該都要cut
垃圾節目組
呢兩件垃圾真係不相伯仲咁賤
足本版同 story 全句嘢個意思差勁遠
足本版係講阿澤處理得唔好而家搞到件事咁
而 story 就變咗打和 super mode
佢話阿澤唔出聲就唔會有一連串嘅事發生

王鋒做錯事但錯嘅係告密者將原告變被告
之後二仔KC個意思就同先前節目組個宮心計故事大同小異
明明Bro就應該互相包庇
重法官上身咁判阿澤同王鋒雙方都係有邪念
啊澤因為賽果直接foul 賽果唔大影響都講得出 契仔先講得出
無睇一日
成個世界又唔同咗
Taco陪跑
樓上有ching講佢係講緊自己老母
證明佢語癌
不過佢都爆咗david私隱
nathan ig得1個comment屌佢爆人情緒病
明明屌佢係因為佢怪澤喺台講出嚟
哩點做乜唔回應
facebook 一講AL 唔靚仔/膠就比神徒衝出黎話唔尊重
咁佢真係膠, 你偶像變返造星時段個樣咪唔膠囉
Kc?
咁應該真係del咗
有無諗過製作組就係唔想畀樂樂入先要對亨仔
佢本身都少鏡頭

十強battle list一定係班crew精心安排過
開會傾邊個vs邊個嗰種
所以唔使諗太多
可能佢當咗呢個deep talk係咩都講得,有咩事節目組會剪走,但佢下次應該講埋「唔知講唔講得」呢啲頭盔嘢
我都冇再屌
只係一有人講到無辜澤有問題(哪怕只係一兩句)
就會踩到觀眾條尾
因為單單純講嗰件事
阿澤真係無可挑剔 係啱晒
所以要幫佢兜都應該集中講王鋒可以處理得好啲
而唔好講阿澤有問題

如果花姐喺到
佢一定會教晒班仔有咩講得有咩唔講得
會睇晒剪接冇問題先出街
而家個寶姐只係去食下葡撻,落下限胸令咁
酒後亂噏?
其實好慘
不過藝人真係要學識點喺鏡頭面前講嘢
希望強尼可以教下佢地
好似佢地介紹DWFF、loop station都講到1999
要強尼幫拖
重諗住靠強尼?哩單嘢佢都有份搞出嚟
T狗,不了仲惗住出個Story幫自己洗白,當觀眾聾定弱智
睇下肥閪寶蛆睇人食葡撻睇到到幾開心
睇snoopy食狗糧咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞