[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (128) 王鋒尾後針 10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
好認真
點解20強每次先表演嗰個都一定輸
https://youtu.be/Bvl3MgAvSf4

你睇nathan爆料淨係呢度12:22就有 唔洗睇個節目
Tsoul話阿澤唔應該係台上面講ja ma
KC無幫口wo

其實喺台上面講真係好柒
Rosa喺台下面都叫啲組員唔好complain
無論啱唔啱都好柒
好似Lucas咁樣喺台上面話自己帶着憤怒跳舞
轉頭都俾人foul走咗

Tsoul咁樣諗其實好成熟wo
你話佢嗰下唔嬲咩?
你睇多次重播,佢跳到最尾都黑晒面,手指指王鋒
一到王鋒嗰part推得勁快
我都覺 本身嬲都係覺得佢咁撚樣玩冇人屌唔公平姐 依家佢都比人屌到臭
係時候將矛頭直指製作組啦 一早詳細啲節目度講返件事 教訓下王峰觀眾屌一個禮拜就冇野啦
你又要死攬 將觀眾拉去王峰對立面 搞到依啲你契仔冇得翻身 柒到
成熟 ? 你講到表演時 黑晒面,手指指王鋒 都叫成熟 ?
紅組有堆人成日將mk嘢=貼地本土
救命 咁地盤老粗都好本土化gchi
Dance Battle 佢嗰個表情動作有咩問題?
唔通要笑住battle
建議你自己睇多次
放唔低身段 當正自己pre出道緊
Nathan尋日個十強live先癡線
我以為佢電腦hang咗
原來係佢個人hang咗

個魂唔知飄咗去邊
"佢跳到最尾都黑晒面,手指指王鋒"

咁你想表達啲乜呢 ??
嬲 令到佢 最尾都黑晒面,手指指王鋒 ??
涉及比賽公平
柒都好過比小人得呈
thanks

王鋒扮可憐好難頂
我唔係佢,唔可以代表佢表達佢想表達啲乜
但係就睇得出佢嗰下唔係幫王鋒lor
咁又你講佢嬲嘅
我覺得你屈佢嬲, 其他冇嬲添
你鍾意點理解都好啦
睇完
狂close up尾後針想點

呀澤係爆尾後針出嚟既時刻唔好
係可以喺黑房到再講 處理得更加成熟

但唔代表你做完呢件事無立即真誠道歉
係鏡頭面前喊 扮用唔比腦 講唔到野
搵埋Tsoul kc洗白就係啱

Diutv 當觀眾on9
收皮啦PR
Nathan似抑鬱過David
佢係指王峰搞乜野,Bro都咁
即係佢企呀澤嗰邊,然後尾後針肯講翻件事出黎(可能係佢角度係認左錯
而家應該咁多個仔都原諒左尾後針
睇呢個節目先知咩叫炸
見佢話咩街舞圈成日用
我冇呢類frd唔太知
不過Nathan同Tsoul成日炸炸炸勁煩
Smoking out the window
佢有啲似道友

覺得佢啱拍平面廣告 做廣告從業員
但唔係好啱做星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞