[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (128) 王鋒尾後針 10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
節目組剪片嗰陣係唔係覺得自己好醒
諗住搵到Tsoul KC幫口就救到尾後針
定係想要攬炒多兩個
今年造星早拍左 如果節目出啲出街 佢地睇埋民望去剪啲鏡頭 最後十強應該唔同晒
放過tsoul啦

王鋒當下應該心諗個part跳舞 freestyle幾下搶下分好小事
無諗過同best fd夾好左反口關乎到信任背叛

其實王鋒都知錯 內疚反省左好耐
佢行錯左呢步 成條星路開左個咁既頭 之後難行lu

直到宜家fb仲繼續拗緊最源頭o個o下
"話係best fd, 但同時都係對手"
"話同best fd, 但同時亦係對手要競爭"
應該點樣可以"得o黎又競爭到"?

你個舉例好misleading...佢兩個當時唔係partner... 最多可以話佢地私底下係朋友... 但同日 present proposal 為各人公司爭取生意。

表演有咩rules?有冇講明唔可以插眼打人?對方係仆街臨時改野陰你,但表演一向會有機會有臨時改動,唔通下下衝出嚟講有改動,會唔會影響到你?影響到自然評判會講,你衝出黎無必要同影響觀感,而家好明顯佢哋講既野就係咁。我都覺得王蜂有問題,但阿澤某程度上都有少少借勢想隊番王蜂。呢兩條友都係塑膠兄弟feel

喂,你嗰例子好冇質素喎🤣,佢地而家唔係partner, 係對手
呢個節目係個泳池玩遊戲無節目效果
最後懶感性講真心話 綜藝之神終於黎左
戴返個頭盔 因為柴灣角街嘅人腳大部分係阿澤dance battle 嗰組 而時間上match 而王鋒又話尾後針事件之後自己難埋堆 所以我認為首歌係講佢而事後大家對佢都有猜忌

fake嘅見識一個又個 覺得意有所指但唔係講王鋒啦 佢冇講係指d 咩姐
普通話人嚟講

Ash >>>>>>>> snoopy

Snoopy偶包好嚴重 不過都得意
Ash就自然啲 同埋唱歌勁 加好多分
關 網民討論 乜事??
佢個人係咁, 咪出到電視嗰句, 如果真心講, 咪等人知道你係乜嘢人

之後 ig story 就真係關網民討論事
Tsoul 唔識講就講少2句
播果陣聽 我就覺得好明顯串緊佢
成撚日記錯ash係台灣 snoopy係馬拉
Ash洗走陣馬拉味係幾成功
其實snoopy 他人品好像不錯, 最包容瑞銘,又找jason featuring ( not back up artist)
仲有ash廣東話依家勁流利雖然仲有口音
我諗大部分無特登理解發生咩事 加埋國語聽起黎溫柔啲所以睇落去包容唧

瑞銘呢啲真係典型00後 無社會經驗 溫室長大既少爺仔
如果王鋒有諗過改咗step阿澤跟唔到點算呢?
佢有諗呢樣野就唔會咁改
佢去做呢樣野就已諗歪左
識睇聽講
Ash其實係咪KL人
廣東話咁好
佢連ig都打繁字廣東話好有誠意 快啲簽佢喺香港出道
澳門呢集話就話5月中已經拍好,但剪肯定係觀眾輿論出咗之後剪,佢哋大不了可以剪走呢part保護返tsoul同kc,但最後都係堅持咁樣出街,製作組可能真係反社會人格
Kc話佢聽到阿澤講出嚟都諗王鋒jm9
估計造星仔個個都對佢有野
不過知佢係契仔入10強依加咪唯有幫你
KC同CK拍過拖?
ash 台下性格好好
星辰b真係世一
唔講澳門呢集

早啲出街 20強10強人選分分鐘唔同晒
冇pick up 想問t soul 出story
係咪即係話viu 電視出街ver 曲解咗佢自己嘅意思
source?
kc 國語都講得幾好
應該成日就snoopy 同佢講國語溝通
所以snoopy 廣東話冇乜進步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞