[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (128) 王鋒尾後針 10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
咁所以結論係,班仔內部本身都討論得好激烈
先會又喊又自爆?

其他人都驚咗佢啦
原來首歌串緊佢
依家先知
正常啦,見微知著,佢都話懷疑自己為人啦,其他人看在眼裏點會唔避忌
澳門呢集仲要係5月中拍,當時應該仲係播緊pre round 集數,tsoul係冇受到而家觀眾嘅輿論而講出自己個人觀感,怪阿澤講出嚟
邊個item
我其實不太理解強尼要拖Tsoul 陪葬,Tsoi 爸爸的人設本來好好
呢個故事教訓 講野唔叻既人 唔好多口 講多錯多
其實我明tsoul本身句話既原意 但佢表達得好差 字面意思令人誤解晒
如果阿澤仲係好嬲好激動個陣 聽到佢某幾個字眼敏感起黎應該燥到仆街

日常生活勸架個啲人有時都講錯左幾句 令燥緊條友再燥啲
Diu tv本身都無預到呢幕剪到觀眾會錯fo
蕾安多芬刷新世界
佢地改咗幾句歌詞係咩 過去同d fake friend 講聲byebye
同我出cheat 真係嘥晒
上弦+尸兄+隊長+mc+fatboy
Viu
放過呀澤好嗎?心臟好強大既人 都唔會頂得住一而再再而三咁比人擺上檯惡剪
玩撚完呀澤未呀 廢導寶姐心地咁撚差 想夾埋網民網暴呀澤

一早60 強已foul 之後澤都好好幫ash做dancer
講真如果澤真係人品好衰 會幫人做dancer?

佢同藍紅組人都fd 又同Andy+Adam sang夾歌
佢係咁黑人憎啲人會同佢fd?
收手啦 viu 香港人依幾年發生既野 點會接受隻廢契出茅招

以現況o黎睇
權貴茅招
港人差唔多全部接受哂喎
Lyman已經夠票
請大家投Ash一票
放過tsoul啦

王鋒當下應該心諗個part跳舞 freestyle幾下搶下分好小事
無諗過同best fd夾好左反口關乎到信任背叛

其實王鋒都知錯 內疚反省左好耐
佢行錯左呢步 成條星路開左個咁既頭 之後難行lu

點誤解 ? 又坦白講曬啦..
如果 viutv 改片切佢生豬肉, 唔怕講出嚟, 還返個公道畀你

唔識講就唔好講, 求其 hea 9 強尼算啦, 又要中計
當時未有觀眾嘅輿論而佢地節目組幕後反社會嘅輿論係覺得尾後針冇錯 錯嘅係呀澤
我覺得kc tsoul 係呢個情況之下所講嘅嘢已經唔係攬王鋒同好明顯
有少少Un 耳佢地成日用「Bro」「如果仲當佢係朋友」去演繹件事
講真造星有幾多人輸左仲係Friend,99個少一個唔少

但佢係舞台啲燈閃下閃下,真係好難睇到你改左咩
Kick 一Kick台跌落黎斷腳都似
但從來無人敢提呢個Point,淨係講咩Friend唔Friend
你咁講蕯克邁衣毛都有句係 fake嘅見識一個又個
唔通又係串王鋒咩

呢啲真係要問返佢哋本人先知,唔可以咁肯定
反抗完硬食=接受?
你有繼續睇造星=全部接受哂?
先投左兩日票咁快做風向撚
係咪驚Lyman搶左三契個三甲呀?
佢指唔公開講 無之後網民既討論
但佢應該會私鳥
Tsoul 啲詞都作埋黎反擊 佢都似火爆 易起衝突

Btw阿澤表示過 同tsoul夾唔到 樹多個敵
我反而覺得呢個先係viu咁剪出嚟嘅目的
憑實力輸哂啲支持

99強:迪士尼哥哥表演得幾好
20強:咁既表演都入10強 契仔真係零舍不同

佢咁乞人憎 diutv 都有份造成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞