[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (128) 王鋒尾後針 10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
邊到聽返嚟

#juice
https://youtu.be/hMb3PdgBSJI

睇返呢條片
其他幾個都唱得好聽過tigerfoo 阿霆
但foul晒
Anson wong真係幾掂 仲要靚仔啲
鍾意食蛋糕 記住我係藍毛毛
4已經有人講
D對話唔似5月中囉,tsoul 話無之後既事,如果係5月中拍,件事跟本未出街,佢既之後既事講既係阿澤唔講自己食,咁兩兄弟就唔使面阻阻?定仲有事發生大家唔知?

Kc 就好明顯係覺得王鋒唔啱架啦,第一句就講咗,不過當事人兜口兜面響面前,仲要好大機會組團既話做隊友,唔係好得罪得講到一舊舊咁

話時話,王鋒團戰有冇贏過?好似次次都輸
點解後來同WinWin一齊
投票唔同FB啲like
冇夠票呢樣嘢
亨仔個易拉架
唱歌跳舞唔好有得練有得執
人品呢啲真係冇
呢件事係有絕對對錯(唔係感情問題嗰啲)
唯一解決方法就係做死狗認晒錯
只要有少少洗白成份/blame澤,你點認錯都冇用
https://www.instagram.com/p/CuHjG-TPYm6/

snoopy post獲造星冠軍免費巴留言支持
真係5月中,tg有人係澳門影到佢哋拍緊

40強唱never gonna give you up 時有贏過
下句:
攞唔攞冠軍 駛乜咁認真
想太多,係五月中,香印fc有人五月喺澳門見到香印,同一件衫有影低
井多少少
其實澳門十強之行係澳門舉曬牌咁
Show曬十強出黎

預先拍定竟然冇比人爆十強相出黎

消息保護得都幾勁
佢哋開頭夾係因為想比人睇佢地跳既舞種,初心係好似tsoul stick 果d咁多關注喎,你突然改,阿澤真係呆咗一呆喎,如果唔講真係以為佢甩,果兩個自己入咗十強緊係事後孔明話無影響,睇勝負唔好咁重啦,但係當事係影響埋之後果隊表演帶住憤怒輸,再之後果集tsoul 唱咩fake friend 出cheat就唔講啦
嗰時邊有人理,又唔認得啲人,鬼記得
我哋都要睇到好後先開始認得晒啲參賽者
好撚勁
如果有人影到相就知啦
可能嗰時冇特別介紹自己係十強,就咁promote 個節目?
如果王鋒有諗過改咗step阿澤跟唔到點算呢?

咁見到fb有講類似o既o野

兩組各自向老闆present proposal爭取一個名額被公司選用
而第一組所講o既內容o既insight, 令到第二組respond唔到/亂陣腳
咁呢個就已經係實力o既分o野

好似捉棋/打官司咁, 要諗理對手行邊步/出乜招/點回應, 諗理後備方案/emergency plan, 先係諗得最完備
(即係話有冇考慮最壞情況之下點應變都係實力之一)
🐝🐝最勁,算死草咁唔知佢算唔算到自己會被網民唾棄呢?實力咁強
佢KL出世,仲要英文好好咁
唔知點解覺得佢廣東話有ABC口音一開始仲以為係美加參賽者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞