[ViuTV] 2130-2230 全民造馬V (128) 王鋒尾後針 10強 屌你老母ViuTV

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
就算鄭秀文俾人屌臭四
佢有無喺鏡頭面前發過脾氣呀
宜家係真人show
有啲嘢拍低咗就係拍低咗
而且互聯網有記憶
係會變黑歷史架啦
單講佢呢句其實都係平鋪直敘件事
係wo 睇到好多人以為團體賽黎
不過carson 老師第一日, 差5000仲有得追
我覺得tsoul同kc唔係覺得阿澤唔應該講出黎 只係應該係爆房講唔應該係評判面前講 咁應該幾時講就見仁見智啦
同埋佢地係覺得呢單野對阿澤同王鋒既關係大影響過個比賽
不過睇佢地依家同阿澤fd過同王鋒都知佢地企邊邊
真係好可惜
Off/on嗰期本身可以扶遙直上

不過佢哋綜藝係好睇嘅
主要係佢八個真心frd

16分鐘開始
呀雕兄講完到佢
2條友就係條片嘅重點
你淨係拎一兩句出嚟講?不如拎YouTube個Full version出嚟講
都係嘅, 王鋒退選會快啲冇咗件事添
花姐識鬼做經理人咩
Mani有料好多
不過隻西Wing仲廢過花姐
佢退團之後, 重刷星4
每次睇到soching 表演都好想喊
佢跳舞同趙雲真係有得fight
依2句咪重點囉
原本一開頭講嗰啲都幾正路 最後一句結論收咗皮
長勝將軍累積嘅好感度一晚清袋
其實有啲慘 明明單嘢唔關佢事 無啦啦強尼叫佢發表意見 又講錯嘢
本身bwing喺s3帶咗個港版「上原里美」嚟參賽
依家仲霉過我屋企嘅霉菜
其實kc講得幾好,第一句就話自己道德線比較高,接受唔到,間接屌王鋒道德淪亡,同Tsoul有分別
唱歌唔掂?咁你眼中邊個先係唱歌掂
根本就係 根本佢哋係以佢2個嘅關係行先過比賽公平性
Kc 好明顯係1嘅意思,佢前面仲有句咩自己道德底線比較高之類
又未至於唔掂
有實力既, 但太後生, 唱法好油膩
Sammi要求高 發左啲脾氣落人哋度
傳媒話佢西 佢自己都認
佢喺節目都講過好對唔住個助手
係咁搵佢道歉 到依家個助手同佢感情幾好添
冇準備吓面對面咪講吓你唔啱 不過佢都有啲唔著呢啲行嘢

佢哋又唔係咩老狐狸靠把口搵食係講呢到咁上下啦

見啲人執住呢幾句嘢就發癲屌埋佢地一份 一句就判晒人地所有嘢
我唔知佢係咪咁諗啦
不過佢都俾人一種唔太識講野嘅feel
你睇之前要佢講野都辛鳩苦咁

其實講人有病嗰段可以省略晒
cut咗都唔影響佢想講嘅野
佢主要都係想講人地唔同佢傾啫
的確剪接上都有錯
佢頭先3點 ig先話 又唔係咁嘅意思
佢自己講呢句應該留返畀自己, 唔講出嚟咪冇事囉
對kc一樣死
佢del左個post?搵唔番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞