LIHKG 職業摔角討論(18)AEW世一  打The Forbidden Door 2+G1 Climax

957 回覆
5 Like 0 Dislike
Mox似係打Depsy
契仔已經肯定打Danielson
隨時又黎MJF vs CM Punk
係呀,我意思係如果book契仔打MJF,Moxley打Sanada,咁就有可能互換champion,起碼有驚喜,而家咁樣book其實你都知道賽果,既然新日本同aew有合作,倒不如玩大佢
結果Mox係同BCC+Shooter對Elite+Eddie+unknown
Bullet Club Gold 暫時人腳都正
elite+eddie+石井,今集dynamite出左黎幫拖,反而諗緊forbidden door飯伏會唔會debut
https://youtu.be/Cslu7zFmPjM

有無人睇得明
未必啦
Ibushi 同NJPW當初不歡而散
如果係Forbidden Door 叫Ibushi debut AEW 咪即係落NJPW 面
forbidden door死都要做一場俾CM PUNK打
你咁講又啱喎
https://youtu.be/bYKOw8Ao9t8
係隔離UFC區見到share呢條片
skye blue個屎忽真係好正
Naito都出埋
新日本都真係俾足晒面

然後G1你AEW出得一個Eddie
我本身以為只少會出BCC去玩
出多個jungle boy都唔過份la,被玩爛既4本柱
好彩Punk係Toronto有比人boo
幾驚連Canada 都唔撐Kenny同 Elite
我上年G1都講過,Rey Fenix呢d先係新日本fans鐘意睇嘅風格,Pentagon Jr都ok,Wheeler Yuta呢d其實無乜特別
佢地兩兄弟以前有AAA約
而家冇咗應該可以去?
SANADA首入場曲
撚屌咁
黎了
Hbk vs Bret hart reference
WO個頭爆到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞