LIHKG 職業摔角討論(18)AEW世一  打The Forbidden Door 2+G1 Climax

957 回覆
5 Like 0 Dislike
https://www.instagram.com/reel/C0XsqMqPOW6/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

Chris Jericho出現係越南嘅摔角show
幻想如果佢出現港摔
上次miss左志田光,應該唔會再黎香港
我覺得係個老闆太傻
唔會啦,TK就係冇壓場感,如果打鬥單嘢係WWE發生CM Punk已經死咗好撚耐,因為Triple H或Vince McMahon經驗十足,而且具備呢種權力,點會唔夠膽踢你走?

問題係TK太鐘意做朋友,所以呢啲位置都唔敢做決定。如果唔係Bryan Danielson開到聲,TK根本冇郁佢嘅打算

如果聽翻Rick講,人哋合約都有啲守行為條款,WWE會傻?

Triple H唔係TK,佢係明顯果種大佬格,只要佢開到聲,邊個敢反佢?
睇pg punk 回歸上raw就知
tk 明顯係fans多過似老闆
如果Pepsi Phil 威脅嘅係老麥而唔係TK
後果唔會係解約咁簡單
Pepsi一定比老麥告到身敗名裂兼破產
哩個係fans 老闆同真係做生意老闆嘅分別
TK真係太理想化,覺得乜嘢都話好,呢個幾好果個都唔錯,結果嘅係反而令到TK俾人洽,我諗唔係淨係Punk,都仲有選手係收緊TK錢又可以唔聽佢支笛

老麥就係同TK嘅另一個極端,就係佢話點就點,選手一係聽佢講,一唔聽果陣就隨時似Punk咁消失不見,或者係Sasha Banks直接離場,咁亦因為咁係佢揸旗果陣留唔住一眾選手

但Trips係係兩個中間搵緊中和點,果種係你信我,唔得就xxxxxxx,啲人都會睇佢選手經驗,係會令到班仔都會俾翻啲面佢,加上做NXT又做到好好睇睇,都會令選手係信服佢。佢未必會有好多人加入,但起碼唔會有人想走先

原來CM Punk又咁啱經過哂三個朝代,我諗佢都會自己聽話嘅,唔聽自己都玩完
老麥係咪中過風?
睇片見佢行得好辛苦
Tony Khan : I'm not here to make money. I'm here to make friends.
Wow Penis : I'm not here to make money. I'm here to make loves.
好彩有合照過
成田蓮玩完了
外道係未想正式拆HOT呢隊垃圾出Bullet Club呀,係咁亂加人入去都on lun 9
Nick Gage vs Nick Cage
點會估到日本幾間大公司玩大團結
遲啲可能見到Jason Lee大戰其他公司嘅大明星
Kenny BB大病
又唔知要休息幾耐

AEW 版本嘅G1 climax都幾好睇
超級瘋狂出戰港摔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞