LIHKG 職業摔角討論(18)AEW世一  打The Forbidden Door 2+G1 Climax

957 回覆
5 Like 0 Dislike
重點係後面條友
The Rock 比人屌撚到
乘機轉Heel
最後會係2對2 定係triple threat match
佢宜家真係屌撚曬班薩摩亞契弟
0興The Rock
而家網友估the rock 會係corner,臨尾反水背叛RR俾Cody 贏。
Heel Turn
真係估佢唔到
HHH今鋪補到獲無錯落去都算係咁
個kickoff press好睇過平時啲raw smackdown
有時間可以睇返
[/member][/member]
原來都幾多曼有留意wwe
WWE班creative唔多掂,建議佢地多d聽下摔角時報
The rock vs Seth la
反正都係返嚟餵
RR唔似會咁樣打多場
似Cody同Rock打一場先
WM Cody Vs RR, Rock做Ref轉返做face離場

Seth更加唔似會掉埋入去
Cody打完Brock
宜家又要打the Rock先finish到個story
不過隨時係Rock做無間道呃大RR
根據返上星期smackdown Cody講嘅嘢
Bloodline條線就黎玩足4年

Seth其實有好多options
睇佢俾RR disrespect
唔知係咪鋪多啲伏筆俾之後
更何況RR未贏過Seth 好似係
呢個kick off promotion 真係好睇過其他記者會
https://www.youtube.com/watch?v=1FXcqhZwOQE&ab_channel=FeNiXGaming

請到UNDERTAKER做開獎嘉賓,不過背景音樂CUT得怪
C朗又輸一場又發爛渣
呢排冇野搞又開始睇返
對上睇已經係the rock 對Cena 果陣
有埋Punk哥場邊鳩噏真係幾正
串鳩the rock果度笑到仆街
98年果個結局,HBK搵Tyson站台,果日反水俾Stone Cold封王
之後泰臣放件3:16衫係HBK身上辣著HBK,要太子拉停佢
HBK真係麻煩友
佢同Big E其實係講返我地諗嘅嘢
正常俾人打一巴仲唔同佢開拖咩
再加佢地自己嘅人設仲更加正

Heel Rock 個啲壓迫力都唔講得少
Hollywood Rock
heel rock 真係正, 唔係講玩
SR果日個反應仲大過Cody,笑死,不過真心似會join埋落個恩怨度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞