LIHKG 職業摔角討論(18)AEW世一  打The Forbidden Door 2+G1 Climax

957 回覆
5 Like 0 Dislike
本身drew應該有得拎一次腰帶
依家要讓路比cm punk vs sr
咪好似被人昆續約咁
Punk 講到自己幾咁不屑wwe
wwe果幾年係空白左
家陣咪又係返去
有source話hhh幾日前先同佢傾

後台多事就好睇
真係慘

2024 RR都知邊個贏

如果仲喺度
hhh話瞞晒所有人
但我諗michael cole應該知呱

最後出完個logo嘅運鏡係好奇怪
就咁睇現場片段好似連Randy都唔係好知咁
兩邊都唔會同錢作對啦
WWE真係一日唔死一日都有笑料
Chicago成班 姜糖 Pepsi fans 好似邪教咁盲撐佢
賣merch都賣到J 軟
咁home base fans 點都係永遠會支持既
不過又捉老鼠屎入米缸
其實ss 係chicago 搞
佢地都聞到味
不過只係冇諗到完show 出嚟搶風頭
搶風頭冇問題
問題係齋搶風頭唔知做乜鳩

啲消息都話本身諗過畀佢RR先回歸

淨係希望嚟緊大RR畀返Cody贏
2025 WM畀RKO VS Cody榮休
cm punk返WWE就一定係做大佬架啦,佢最後先出黎攞返個尾彩都好正常,搶曬其他人風頭先符合佢嘅style
呢條友其實平時有咩撈?
賣奶粉,好似有開健身室果d
真呀
本來今日係RKO回歸
同埋個人覺得RKO未真係好晒幫你WWE撐起ss個票房
佢出嚟都係打幾分鐘 出下大招畀人開心下

完場個個高舉手但冇埋尾就知有警轟
因為分咗兩邊
一邊係睇死佢唔返
一邊係覺得佢會返

點知hhh玩呢味
更衣室大佬

不如估下佢可以留幾耐好啦
然後又返aew定ovw定去njpw

話晒開咗never say never個頭
而家多變數
cm punk究竟想挑RR定SR定挑晒

睇下SR會唔會無心整傷cm punk
但你唔好話,HHH呢舖真係贏哂風頭,TK諗住擺哂Rampage同Collision同一日搞,點知一嘢俾HHH打沉哂

琴日完全冇AEW嘅消息,反而想睇下TK會講啲乜
題外話
一段時間無睇WWE, 點解SS最新玩法有2個Ring?
同埋有咩規矩?
因為佢搞war games,要用兩個擂台。
CM Punk人氣高過Seth 10倍啦
一定全部讓哂路比佢headline WM
如果佢專登整傷人既話個名一定臭到可以直接退休

Bret Hart幾憎HBK都唔會咁做啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞