LIHKG 職業摔角討論(18)AEW世一  打The Forbidden Door 2+G1 Climax

957 回覆
5 Like 0 Dislike

maybe
Thx buddy
ii未贏過
企左勁耐都唔知做乜
當我以為佢會嘴濕陳
原來係細細力打佢一巴
佢同king mic 台下搶哂fo
+1
要嘴先夠鹹濕嫁嘛
有無邊到有得睇/聽返
色誘咸濕陳
棚橋 vs MJF
但IWGP個條係Jungle boy vs Sanada
咁應該唔使咁快出黎
爭咁遠
要響Sanada retain 既情況下搵輸家
Jack Perry 係不二之選喇
繼續鋪路向heel進發
Next FTW champ 😎
forbidden door 敢唔敢玩大d,jungle boy挑戰IWGP基本上輸硬,棚橋我唔信佢會攞AEW champion,呢兩場好似未打已經知道結果咁,MJF打契仔啦,sanada打moxley,咁我就信有機會互換world champ喇
當初宣佈cm punk對板橋個陣牌面吸引d
冇人睇cm punk?
個2場冠軍賽都係攝時間用
而家想佢快D收皮
到而家我都唔排除後台打交單野係work黎,punk受傷之後就即刻傳出後台不和,佢本身都要休養一段時間,與其消失一段時間乜都唔做,倒不如整單大野出黎。不過可能永遠都唔會知道真相。btw 我以為rampage已經收左皮,而家又多個Collision,好撚亂,究竟三個show有乜分別
Dynamite 係王牌節目,類似WWE Raw
Rampage 就次一級
以前既Dark/Elevation 就係發展show, 而家取消左
新既Collision 就好似wwe smackdown 咁,叫第二個王牌?
Tony Khan覺得自己d 選手足夠兩個大show掛
會唔會學WWE 咁一邊一個世界冠軍腰帶就未知
punk 出場果陣攞住袋野,似係新腰帶黎
喜見 Andrade 同 Miro
仲有 prism trap 同 figure 8 lock
AEW World Champ
backstage brawl 之後佢俾 tony strip 咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞